РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Пеевски и Доган впрегнаха хакери във войната помежду си

Акценти

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Пеевски и Доган впрегнаха хакери във войната помежду си

392980
на 19.07.2024
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Пеевски и Доган впрегнаха хакери във войната помежду си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Случващото се в Движението за права и свободи започва да придобива все по-комични измерения!

препоръчано

На фона на обвиненията, които двете фракции ежедневно си разменят през медиите и докато цяла Европа ни се смее за броя на независими депутати в Народното събрание, Ахмед Доган и Делян Пеевски са подели виртуална война, в която буквално през часове демонстрират надмощие един над друг. 

Колкото и нелепо да звучи, по всички изглежда, че в момента двамата лидери се надцакват на принципа "Хакерът МИ е по-добър от хакера ТИ".

Само така може да бъде описано случващото се с официалния сайт на ДПС в Интернет, който от седмица насам всеки ден е под различно владение - ту на Пеевски, ту на Доган.

Преди по-малко от 24 часа dps.bg депутатът от лагера на Пеевски Станислав Анастасов призна пред ПИК TV, че сайтът е в ръцете на парламентарната група на ДПС.

Обаче, докато тази сутрин съпредседателят на Движението за втори пореден ден използва тежката ситуация с пожарите в България, за да громи президента Радев, Доган отново му е отмъкна изпод носа контрола върху онлайн платформата.

В момента цялата информация на сайта не е видима, като на единствената му страница е качен привизът на почетния председател Доган от преди няколко дни, с който поиска оставките на Пеевски и още петима от лагера му.

С удебелен шриф е частта, в която Доган казва, че никой не може да открадне или присвои ДПС и че партията не е еднолично търговско дружество.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК