Вход
София
Времето в София 11 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протестър, маскиран като "медиатор", буни циганите във "Факултета". Христо Николов вика с ДеБъ, Тома Белев и "Правосъдие за всеки" срещу Гешев и в защита на Иванчева (СНИМКИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протестър, маскиран като "медиатор", буни циганите във "Факултета". Христо Николов вика с ДеБъ, Тома Белев и "Правосъдие за всеки" срещу Гешев и в защита на Иванчева (СНИМКИ)

на 17.04.2020
217857
0
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Протестър, маскиран като "медиатор", буни циганите във "Факултета". Христо Николов вика с ДеБъ, Тома Белев и "Правосъдие за всеки" срещу  Гешев и в защита на Иванчева (СНИМКИ)
Автор: ПИК
17.04.2020
0
217857

Колоритен мъж с плитка на име Христо Николов бе главно действащо лице на днешния съвсем неспонтанен протест на цигани в блокирания кв. "Факултета", видя ПИК. Той бе сред основните лица, които маскирани като медиатори, даваха нареждания на ромите и ги бунеха да викат срещу властта и полицаите.

Наш репортер на място се убеди как под вещото ръководство на въпросния господин, който е влязъл в махалата като доброволец, се диражира ромския бунт.

Николов умело командваше другите "медиатори", които грубо издадоха замисъла си, като в един момент събраха накуп циганите, извикаха камерата на Би Ти Ви да снима масовката и започнаха да викат "Оставка".

След като изиграха сценката, медиаторите обявиха на ромите, че протестът е свършил и могат да се разотиват. Така се оказа, че ромите са грубо употребени в политическите игри и опити за всяване на смут в извънредното положение. 

Христо Николов е отдавна отблизо ангажиран с политическа партия "Да, България" и участва на почти всичките им улични акции, рамо до рамо с партийните активисти. Той е професионален протестър още от 2013 г.  Най-редовните му изяви са срещу съдебната власт и по-точно прокуратурата, като самият той е част НПО-то "Правосъдие за всеки", което от години буни духовете у нас с политически цели.

Деен участник е и в протестите на присъдружните на ДеБъ от Зеления октопод, начело с Тома Белев. Не пропускаше и протестите в защита на осъдената за подкуп в особено големи размери Десислава Иванчева. 

С днешна дата същият този Христо Николов настройва ромите да се изправят срещу полицията и решението да се поставят КПП-та на кварталите с концентрация на цигани, защото според него това било нарушение на правата и било абсолютно излишно. Призивите му са налични и в социалните мрежи.

Днес се видя, че благодарение на него огромна част от полицейските сили трябваше да озаптяват циганите от "Факултета". Прикрит зад маска, а често и със защитно облекло, за да не му се вижда лицето, Николов раздаваше нареждания и режисира шециганските протести. 

Прилагаме и снимков материал, като доказателство за дейността на Николов, който основно се занимава с участие в протести, тоест това е професионалната му дейност и е интересно откъде се финансира:

 

Христо Николов, представен този път като здравен медиатор за пред полицията, бунеше ромите за протест в кв. "Факултета" днес

Николов обикаля махалите и маскиран като доброволец към РЗИ

Николов на протестите срещу кабинета "Орешарски" с психодесните през 2013 г. 

Представящият се за ромски активист на сбирка на Лозан Панов, "Боец" и "Правосъдие за всеки" в "Шератон" през 2019 г. 

Николов е редовен участник и в протестите на "Да, България" срещу прокуратурата и правителството

С Георги Илиев и Антоанета Цонева на поредния протест

Николов спори с полицията на протест срещу избора на Иван Гешев пред Съдебната палата, където му партнират "Боец" и Десислава Иванчева

Николов този на път на "еко" протест с главата на Зеления октопод Тома Белев

Отново на протест на "Правосъдие за всеки" пред Съдебната палата. Държи две лампи, поради липса на достатъчно хора на акцийката на психодесните

Николов се отчита по телефона на "протест" на "Орлов мост"

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

Мъж и жена седят пред камината. Жената плете, а мъжът чете вестник. Жената: – Скъпи, на челото ти е кацнала една муха! Мъжът: – Да не искаш да кажеш, че съм лайно? – Хмм, една жена може да греши, но една муха - никога...

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x