Разкритие на ПИК: Проф. Илчев нарекъл Караянчева "нищожество" в ефира на БНТ (ВИДЕО)

ТЕМА

Разкритие на ПИК: Проф. Илчев нарекъл Караянчева "нищожество" в ефира на БНТ (ВИДЕО)

170919
на 03.03.2021
Разкритие на ПИК: Проф. Илчев нарекъл Караянчева нищожество в ефира на БНТ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Проф. Иван Илчев, син на дългогодишния министър на просветата при Тодор Живков Илчо Димитров, е човекът, изрекъл обидите по адрес на Цвета Караянчева днес в ефира на БНТ. Това признават пред медията ни наши източници от екипа на предаването.

препоръчано

За гафа ПИК съобщи по-рано днес.  

Бдителни зрители, гледали и слушали внимателно националната телевизия, също потвърдиха пред ПИК, че смятат, че това е глас от студиото и той силно наподобява гласа на Илчев. 

Режисьорът Виктор Божинов и бившият ректор на Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. Иван Илчев гостуваха в студиото на БНТ по повод Националния празник Трети март. Водещата Христина Христова прекъсна събеседниците си, за да включи пряко Цвета Караянчева от връх Шипка.

Държавната телевизия имаше отново проблеми със звука и вместо председателя на парламента, се чу констатацията: "Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!"

С тези думи очевидно проф. Иван Илчев коментира, без да знае, че е в ефир, председателката на парламента Цвета Караянчева.

Режисьорът Виктор Божинов заяви по-късно, че нито той, нито проф. Илчев е изрекъл подобни думи и дори не са ги чули заради опита на телевизията да предаде на живо брифинга на Цвета Караянчева, съобщава Фактор.бг.

Ето и цялото предаване на БНТ на празничния 3 март. Думите на проф. Иван Илчев може да се чуят на 1:14:49 ТУК

Сподели:
Бомба x
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 214
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това