РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Рашков вербува софийски прокурор за заместник-министър на вътрешните работи! Условието - да атакува Иван Гешев

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Рашков вербува софийски прокурор за заместник-министър на вътрешните работи! Условието - да атакува Иван Гешев

184717
на 11.01.2022
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Рашков вербува софийски прокурор за заместник-министър на вътрешните работи! Условието - да атакува Иван Гешев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама прокурори от столицата се очаква да влязат в ролята на партизани и по поръчка да се разбунтуват срещу обвинител №1. Активното мероприятия се очаква да се случи тази седмица. Както ПИК вече съобщи, отчаян и изпаднал в безизходица, заради невъзможността да отстрани главния прокурор Иван Гешев, вътрешният министър Бойко Рашков е провел серия от срещи с прокурори и следователи в кабинета си в МВР на ул. "Шести септември". Двама от ухажваните магистрати са се съгласили да влязат в ролята на предатели. Разбира се, срещу съответните облаги и привилегии.

препоръчано

Прокурор от София се е съгласил да обяви, че е подложен на натиск. Това щяло да стане чрез серия изявления и интервюта в медии, свързани и финансирани с подсъдими олигарси. В замяна на въпросния прокурор е обещан висок пост в изпълнителната власт, а именно - заместник-министър на вътрешните работи. Историята помни подобни примери и това не би било прецедент.

Вторият прокурор, който е решил да се преобрази в партизанин, трябвало да подкрепи колегата си. На него пък е обещано издигането до заместник-административен ръководител на една от прокуратурите, които се намират в София. 

Двамата предатели щели да бъдат подкрепени от одиозния следовател Бойко Атанасов от Столичното следствие, който от години обикаля медиите и атакува ръководството на държавното обвинение.

Планът на Рашков бил активното мероприятие с "бунтовните" прокурори да се проведе още миналата седмица, но до последно не било сигурно колко от ухажваните магистрати ще се съгласят да станат партизани. ПИК разбра, че са вербувани поне 6-7 прокурори и следователи. Рашков бил силно изнервен от разкритията на пъкления му план от ПИК, което си пролича и от статия в сайта на агент "Академик", в която прокурори и следователи бяха заклеймени заради отказа им да предадат независимостта на прокуратурата, като срещу началнически постове и няколко гроша в повече, влязат в ролята на Юда Искариотски.

Отсега е ясно, че и тази атака на вътрешния министър на Черепа, е обречена на тотален провал. Първо, защото да се намерят едва двама от общо 3000 действащи прокурори и следователи, показва, тоталния провал на авторите на активното мероприятие и второ - винаги може да намериш няколко неудовлетворени от кариерата си службогонци, които срещу облаги и обещания на високи постове, са готови да предадат каузата и най-вече колегите си. Поне вече Бойко Атанасов няма да е сам в тоталното си маргинализиране и уронване престижа на държавното обвинение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК