Вход
София
Времето в София 15 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Румен Радев флагман на шуробаджанащината - ето как лично и с подписа си назначи жена си Деси на държавен пост (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Румен Радев флагман на шуробаджанащината - ето как лично и с подписа си назначи жена си Деси на държавен пост (ДОКУМЕНТИ)

на 04.10.2017
14846
75
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Румен Радев флагман на шуробаджанащината - ето как лично и с подписа си назначи жена си Деси на държавен пост (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
04.10.2017
75
14846

Скандалните шуробаджанашки назначения взривиха мира в държавата през последните дни.

БСП не спират да нападат ГЕРБ с разкрития от Хасково, докато управляващата партия извади подобни примери от Каварна.

БОМБА В ПИК! Ето как ген. Радев назначил любовницата си Деси на два щата във ВВС (ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК! Ето как ген. Радев назначил любовницата си Деси на два щата във ВВС (ДОКУМЕНТИ)

Кандидатът за президент Румен Радев е извършил грубо...

на 21.10.2016

Неясно защо всички забравят един от най-типичните примери за смесване на власт и лични отношения, конфликт на интереси и злоупотреба със служебно положение. Той идва от възможно най-високото ниво в държавата - дейността на държавния глава Румен Радев като командир на ВВС, а и след това и в президентството на "Дондуков" 2, което е превърнато в семейна фирма (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Първо ПИК разкри миналия октомври с документи и неоспорими доказателства, че Радев е флагман на шуробаджанащината в България, позволявайки си да назначи на сладка държавна служба, при това военна със съответните компенсации и допълнителни осигуровки, не някой братовчед или кумец, а направо любовницата си Десислава Радева.

По времето, когато Радев е шеф на ВВС, двамата все още не са женени, но живеят заедно и не афишират официално връзката си, тъй като са в скандален конфликт на интереси. Той е командир, а тя му е подчинена.

Не стига това, а летецът я награждава с втори щат във ВВС - едновременно взима заплата за служителка във финансовия отдел, и втора - за пиар на ведомството. Скандалите не свършват с това, че шеф и подчинена на държавна работа са любовници и той я назначава на два щата, ами и за капак тя заема длъжност, предвидена по устав за военизирано лице, въпреки че е цивилна!

В армията подобни лични отношения са напълно недопустими и са грубо уставно нарушение, тъй като са конфликт на интереси. Радев сам разкри, че отдавна има връзка с Десислава и така призна, че е изневерил не само на съпругата си Гинка и семейството, но и на армията, тъй като е погазил грубо устава като военен и главнокомандващ.

Документите, които ПИК показа, разкриват, че 47-годишната Десислава постъпва във ВВС през октомври 2011 г. като старши експерт в сектор „Финанси” като цивилен гражданин. Тя има ценз за длъжността, защото е с висше икономическо образование.

Рязък обрат в кариерата й обаче настъпва през 2014 г. месеци, след като Румен Радев поема ВВС и от зам.-командир става командир на мястото на издигнатия като началник на отбраната Константин Попов. Изненадващо икономическата експертка Деси, която по това време вече е близка на сърцето на Радев, е уредена на втора длъжност именно от него, от интимния си приятел, който по-късно става неин съпруг.

Шефът прави любовницата си пиарка на ВВС, назначавайки я на втори щат с допълнително възнаграждение, става ясно още от документите. Допълнителното споразумение към трудовия й договор е от ноември 2014 г. и е подписано лично от генерала!

С него в разрез с всякаква логика и правила Генчева заема пост, който по устав е за военнослужещ и преди това е бил заеман от офицер – „съгласно длъжностната характеристика за длъжността на военнослужещ „Старши експерт” в канцеларията на командира на ВВС". Така Генчева е приютена в кабинета на любовника си Румен Радев, без да е военнослужеща. Не по-малко скандален е фактът, че тя няма и ценз за въпросния щат „Връзки с обществеността”, който е твърде далеч от образованието, което притежава.

Така цели две години Десислава Генчева, с която Радев сам призна, че има интимни отношения отдавна, заема два щата във ВВС и взима две възнаграждения, закриляна от шефа си и любовник. Докато двамата през лятото на 2016 г. не напускат отборно, за да се хвърлят в политиката. Той като кандидат-президент, а тя като набързо и под натиск взета за съпруга любовница.

Още преди президентските избори ПИК разкри, че Радев е извършил грубото нарушение с конфликт на интереси и възползване от служебно положение, но тогава БСП си затвори очите за скандалното нарушаване на военния устав, на правилата за държавните служители и не на последно място - морала.

Случаят, по който е имало проверка във ВВС по времето на министър Николай Ненчев, остана потулен, тъй като след напускането на ВВС от страна на Радев и Десислава Генчева вече няма как да им се търси отговорност. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(75)
1
това е абсобютен скандал, нужна е оставка
2
ПРЕД ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ. РЕАКЦИЯ НЕЩО ОТ КОРНЕЛИЯ И ГЕНЕРАЛА???
3
Радев...още от началото ми беше ясно, че го играе "мъж на жена си". Това ще го загроби вееее...
4
Мдааа. не е приятно никак това, което чета.
5
Ами сега, другарЕ?
6
ФАТМАКА Е КАУНЬ.
7
Помогнал на жена си! Някъде да има разпределения на милиони по фирми и девети братчеди?! А цветелина Бориславова!? Нещо за нея и Си банк? Кажете да?
8
И кво ма йбье мене, ас см си измела къщичката. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
9
Само дето тогава не му е била жена!!!
10
Радев е назначил жена си, а пък Нинова е назначила мъжът си. Така че, има паритет. А иначе демокрацията ни отне много и комунистите останаха боси, голи и гладни.
11
Още по лошо!Любовница му е била!
12
Никой не може да БИЕ ФЛАГМАНИТЕ от ГЕРБ към момента. Другите иглеждат като дечица. Защо не пишете за раздадените обществени поръчки на роднини и съдружници за милиони ДЪРЖАВНИ средства?
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
От документите никъде не личи да имат някаква връзка .Вие светили ли сте им , та твърдите че са били двойка в живота в онзи момент .Кой ви даде тази информация ? Службите ли ? Ако е така , защо се подава класифицирана информация ,събирана на от службите на жълти издания ? Къде е прокуратурата да ги разследва ? Относно качествата и като ПР-ка , резултатът е налице -НАПРАВИ ГО ПРЕЗИДЕНТ ! За 400 лева месечно ...
15
Май горепишещите не четат за коя година става дума - 2014. Тогава не му е била жена, а може би не му е била любовница. Само се чудите от къде какво да извадите като компромати. А това като факт е известно отдавна.
16
ШЕЛЕНИНА РАДЕФ ШИТ И ШУТФГЗО И НА СЕЛО....С ДЕСА ПУТАНА ФОНТАН !....АИДИ ШУТ ФГЗО !.... А БАЦО Е ФАШИЗ !....
17
Манипулациите на читателите от страна на сайта продължават и понеже вече няма какво да пишат вадят стари манджи от хладилника и ги претоплят. За тези, които през живота си не са виждали или писали заповеди в армията ще кажа да обърнат внимание на заповедта, където пише- "На основание на чл...... ал..........от закона за.......". Когато се пише заповед винаги се обосновава на основание на кои закони и регламентиращи документи се опира съответния командир или началник когато заповядва нещо, вкл. и назначаването на служители. А коментар за т. нар. шуробаджанащина за 400 лв. на месец е смешно да се прави, след като Делянчо разиграва едни 100 милиона между близките си.
18
Пожарникарчето, стиска ли ти да се явиш на избори срещу кандидата на нас българите Румен Радев ??:-):-):-) не не ти стиска, защото ние българите подкрепяме българския президент Румен Радев,а не БРЮКСЕЛСКАТА МАРИОНЕТКА Бойко Борисов !! дори вчера пожарникарчето не пропусна да целуне задника на Брюксел , изтъквайки че това не било като Вишеградската четворка..да не вземат да му се скарат на лакея, че прави пробългарска политика(нещо за което не му стиска на слугата и няма мъжество!!!)
19
Пик, или минавате в обяснителен режим или доказвате,че безобразията гербави,са факт, ха ха ха
20
Сега остана да извадите документ, че към онзи момент Радев й е бил някакъв друг, освен началник. Какви са им били отношенията? Дайте някакви факти! Ами извадете някакво доказателство, че са били да речем гаджета, щото очевидно към онзи момент не са били любовници, поради факта, че и двамата са били тогава разведени. Хайде, нали сте вилики журналисти! Извадете някоя сметка на Радев, платена от Деса или обратното! Извадете някоя снимка, на която генерала е за ръка с подчинената си! Нещо поне се помъчете да изфабрикувате, защото очевидно е, че ако го имахте до сега да сте го извадили...Ама нямате, поради простата истина, че няма как да имате... Всички чакаме с нетърпение доказателства за някаква извънслужебна връзка между двамата към онзи момент.
21
Бедни,болни и разделени българи.Отиваща си нация,циганизация.Всичко е отвличане на вниманието и разделение.Някой да помни оная с фалшивата диплома,оня с 55 имота,6-те апартамента,Мишо бирата.
22
днес няма ли да има статия как Пожарникаря е видиш ли е третия най-успешен управляващ България след хан Крум и царете Симеон и Иван Асен II историята щяла да го запомни..разбира се..предателите винаги оставят следи !!!
23
Една малка подробност-през 2014 година генерал Радев не е бил женен за Десислава.Атаката не спира.
24
ФОККККККККК !... ДИС КОМУНАРЗКА СЕЛЗКА САГА !.... ШУТ ФГЗО РАДЕФ НА СЕЛО С ДЕСА У КУМУНА !....
25
Значи,ако не е женен,а само я шиба няма конфликт?Баси глупаците.
26
Ето това е истинската шуробаджанащина, да назначиш любовницата си във ВВС, а после и тъщата си в Президентството......този ли е борецът срещу шуробаджанаците????
27
Пълни глупости през 2014 г. Десислава Радева не му беше нито любовница, нито жена, беше един от многото. редови служители в поделението.
28
Значи, ако трябва да сме честни, до сега е известно само за двама дето ги шибат... Единия в Симитли , а другия, пипонестия физкултурник с многото апартаменти го шибат зад океана, всяка година преди и след закуска...
29
Не ви ли е срам гадини мръсни.Всички знаят на коя ясла сте.Тогава Радев не бил женен за тази жена.А счетоводителчето с вакуумираната уста беше хванат на калъпа,блюдолизци ниедни.Президентът има визия,достойнство идоказана кариера за разлика от тъпите Тикви.
30
Пишете пълни глупости през 2014 год. Десислава Радева не му беше нито любовница нито жена, а беше един от многото оперативни служители в поделението. Излагате се покажи.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Не е вярно - трима са ши бaните! Третия е И;бицилko Пдебливkoв, който беше приятелка на бившия си главен редактор ДoКрaчун, ама Слави се намеси, ДдКрaчун изревнува и отиде да го ближе в друг сайт
33
Дайте сега да обобщим фактите, за да ги натъкнем в очите на двата милиона, дето гласуваха за него, за да знаят за кого са гласували: Първо - Горната статия посочва нарушения на устав, закони - юридически и морални и е скрепена с доказателства. Второ - на бюлетината му пишеше "Независим кандидат". Независим, ама бутан нагоре от комунистите. "Лъжеш още преди да си станал президент" или как е там глаголът в този случай? Трето - семейство и деца в киреча, заради бесноватата за власт любовница. Демонстрация на морал??? Пред Бога??? Или пред хората? Четвърто - българското общество търпи това и два милиона го считат за нормално и дори крещят заканително на останалите, че са победители. Еми, кво искате тогава, такъв ни е животът, какъвто сами си го правим.
34
През 2014-та Генчева и Радев не били никакви... А сега - как така тя му е и PR и съветник по всички въпроси и целият президентски кръг с обществено известното си образователно и интелектуално ниво?!! Което е много по-голям проблем, защото преди си е управлявал подразделението, а сега - държавата?!! Импийчмънт!!!
35
Пред фактите и след тях - всички трябва да замълчат! Този щрих е най-малкото, което изключва възможността да бъде охарактеризиран като морален човек. Със заемането на тази длъжност той изпразни президентството от съдържание и от институционалност.
36
ТО БЕЗ НИЩО ОТ БИРЕНАТА ФАБРИКА ДО ВВС НА ДВЕ ЗАПЛАТИ ДЕСА ТРЯБВА БАЯ ДА СЕ Е ТРУДИЛА В РАБОТНО И ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ ГОРКАТА.
37
Радев е истински мъж, а вие, които хвалите тиквата, пъпеша, стругарката, плевела и др, слуги на компартията СТЕ ДОЛНИ И МРЪСНИ КУР-ВЕ-ТИ-НИ.
38
Я кажете как когато ТИКВАТА стана секретарКА в МВР КУР-ВЕ-ТИ-НА-ТА му Цвети Бориславова Карагьозова стана банкерка за една нощ?Ако ви стиска де. :-)
39
Ееее .ама - не сте прави ! Той (деугатшт Генерал) е могъл да си позволи това ,защото е наш - червен Генерал . Не знаете ли ,че червените са прави винаги (дори ,когато се омажат с лай,а до ушите) ,я си спомнете бившият кмет на Стрелча - другаря Евстатиев (дадоха му шест годинки в тюрмата) - как всички червени се деряха до захлас - не е вярно ,чист (като сълза на сърне) е нашият червен другар ,.не може да е изнасилил малолетка ,невинен е (милият) ! А пък то - какво излезе ?! Лицемери гнусни ,това сте другари ,чисто и просто - лицемери .
40
МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРОДИ СА, ЧЕ ПЪПЧИВИяТ ДЕГЕНЕРАТ НЕ БИЛ ЖЕНЕН ЗА ДЕСА-ПРОСТАКЕСА. Другари, вашият изрод си е плащал ибаниту така, гнусни изроди. Само затвор и конфискация до девето коляно ще ви оправят и изцтрият от лицето на Земята.
41
Защо чак сега?Моралния ментор вече е избран.
42
радев тогава не е бил президент сега ще го изтраем 5 години пьк после ще мислим за следващия видяхте днес в нс какво се разигра и как суджуците се зашитават
43
ХАЙДЕ, ЕЛЕНКЕ, ЗАПОЧВАЙ ГИ!!! ПЪК И НАЛИ ДЕСИТО ТЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!? СПОКОЙНО МОЖЕШ ДА ДЕЙСТВАШ! И ТОВА Е ВАЖНА СЛУЖБА - МРЪСНИШКАТА!!!
44
С техните камъни по техните глави. Комунетата са много прости.
45
Втора много голяма грешка е че принуди хората да ходят по нужда в тоалетни/ кенеф, нужник... както ги наричат в различните села/. Преди 9 септември 1944 година над 70% от населението по градовете и над 90% от населението по селата си е срало и пикало на воля /не са имали тоалетни/, кой където свари.
46
Това не е шуробадженащина, защото тогава Десислава Генчева не му е роднина. Но може да се изтълкува като овъзмездяване за оказани сексуални услуги, довели до повишаване на бойната готовност на армията.
47
Абе хора , важното тук е не това че Радев назначава любовницата си, а много по важното е че Радев назначава човек без съответния образователен ценз за тази позиция, както в случая Десислава. А иначе по принцип се изисква образователен ценз...... Ето това е шуробаджанащината- да назначиш човек без образование на длъжност изискваща такова образование.
48
УВАЖАЕМИ ОТ ПИК ПОЗДРАВЯВЯМ ВИ ЧЕ ВАДИТЕ ДОКУМЕНТИ, НО АКО ИЗВАДИТЕ ДОКУМЕНТИТЕ ПО КОИТО АНТОН ТОДОРОВ НАПИСА КНИГАТА БОЙКО РОСКО И ЦЕЦО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖА ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА. ПОБЪРЗАЙТЕ ЗАЩОТО ТОЙ МОЖЕ ДА ГИ Е ИЗГОРИЛ ЗА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ГЕРБ
49
Всичко гнило в България започва от медиите, които се опитват да изкарат бялото - черно.......
50
КОЙ прави чадър на пенсионери с тавански пенсии на държавна работа????? КОЙ! В Пазарджик шефа на Автомобилна администрация е един от тях! Бившето ДАИ! КОЙ???????????????????????????????????????????????????????????????????
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
САМО В ПИК TV! Антон Тодоров с шокиращи разкрития! Депутатът подпука синия шаман Дайнов, Люба Ризова и Мадам В., която се събуждала в чужди домове по пеньоар .......Да ПОПИТАМЕ: ЗАЩО няма възможножност за мнение на четящите,под тази 'блестяща" словесна попара,поднесена и забъркана от Лайкучката на България? Тресе ви треска,от огромния брой" Положителни" отзиви и коментари. Много сте елементарни,много! И мен ще изтриете,за " безопасност' НА ТЕРЕНА!
53
Пик, вие сте мръсници на ента степен.
54
Преди 20 години този щеше да бъде уволнен от армията за това, а Деса осъдена. Kaкво падение.
55
Радев е селски наглец. ПЪРВО да види себе си, какво е правил в българската армия- разложение и да се осъди. след това да ходи да съди други. Но това може да го направи НОРМАЛЕН човек, не човек, който е крал армията.
56
Пак ще гласувам за него! И като си спомня за Плевнелиев, първата дама Десислава Радева си е тамън на място - и като жена и като част от президенството...
57
че яко обърка стъпките. Най-напред, се взе на сериозно и обърка президентската с изпълнителната власт. Позволи си да вземе страна по сделка, която, въпреки, че е от негова компетентност, няма как да става предмет на негов избор. Той се конфронтира с парламента и реши, че може да коли и беси, след като му се удаде да се снима със семейство Тръмп. Смятам, че цялото му / надявам се временно / умопомрачение за ориентация в ситуацията има една и съща причина и това е намесата на креватната му половинка, която го " съветва" за всичко и - както сме свидетели всички - го излага по най-долнопробен начин в държавата и извън нея.
58
Е, Еленке, защо не критикуваш креватните отношения на генерала с Деса???? Защо и е плащал 2 заплати, явно е много "трудолюбива".
59
Най мръсните комунисти живеят в България
60
Това в нормалния свят означава единствено ИМПИЙЧМЪНТ. РАДЕВ ТОЗИ НЕЩАСТНИК ПОД ЧЕХЪЛ рано или късно ще съжаляява че тая кобила не КРОКОДИЛ му е стъпила на главата
61
Заради тази кучка се разбягаха доста хора от президентството. Тя не е ревнива а е БОЛНА ОТ РЕВНОСТ. Горкият човечец
62
Я ви кажувам ,бракя ,дето согрешиите ,че избрахте Радев и неговата жена да ви водат за носот. Лошото е че не се учете.Жалко за бугарскиот народ Избира си вси парцали да го раководат. Абре вие що сте-татари ли ,гагаузи ли иноверци ли ,та се водите по комунистите. Нио раздрахме дека Груевски е шпион на Русия и Србия.И го свалихме. Свалете и вие Радев и ке се оправите.Ние сме со вас.
63
Не купувайте имоти на гара Елин Пелин,хигиената там е в окаяно състояние,висока заболеваемост сред населението,постоянна липса на питейна вода,канализацията мирише.Улиците са в трагично състояние състояние,осеяни с дупки и давещи се в тях хора.Кметицата Гербаджийка,се интересува сомо от собственото си благосъстояние и на фамилията си,масови кражби,безработица,бедно до неузнаваемост население.Хора елате и вижте!Борисоооов недей да дремеш,положението е нетърпимо.
64
През 2014 година кой от горепишещите тъпанари е бил под чаршафите на Радев за да знае кой на кого е бил любовник ???
65
Който е мъж плаща на любовницата си със собствени пари! А нашият ГАДЕВ плаща с държавни....селски терикат.Но това при другарите е практика.
66
Който е мъж плаща на любовницата си със собствени пари! А нашият ГАДЕВ плаща с държавни....селски терикат.Но това при другарите е практика.
67
Защо бе Геш ,трябва да си под чаршафите на някой за да знаеш кой на кого е бил любовник?Ти си бил голям наивник и сигурно не си виждал любовници!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
Лошо, два доста волеви подписа има в договора и в заповедта.
70
То е същото , една заплата 1000 лева и 100 милиона лева само в Хасково откраднати. Само колосален малоумник и отявлен простак, може да подкрепя наглите, неграмотни ,крадливи Герберасти.
71
Хасковски/но типично селски/ каунь!!!!!!!!!!ХА хааааааа!!!!!!
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Е, ПИК -ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАР В ЗАЩИТА НА РАДЕВ ??????
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В. Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти. BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем. Эффективен в любом возрасте. http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей. Не содержит вредных для здоровья консервантов. Не имеет противопоказаний. Запатентованный синергический фитокомплекс. http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму. Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

- Сестра, карай го в моргата.
Пациента:
- Ама докторе, не може ли първо в Реанимация?
- Абе, това пациентите сте ужасни, стига с това самолечение!

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
1280
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
12 причини да се отървеш от контролиращ партньор
x