Вход
София
Времето в София 15 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Скандалната гей дружинка „Смучи София” ламти да лапне Централна Баня – изхвърлят музея от култовата сграда заради клуб за хомосексуалисти

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Скандалната гей дружинка „Смучи София” ламти да лапне Централна Баня – изхвърлят музея от култовата сграда заради клуб за хомосексуалисти

на 06.12.2018
56928
24
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Скандалната гей дружинка „Смучи София” ламти да лапне Централна Баня – изхвърлят музея от култовата сграда заради клуб за хомосексуалисти
Автор: ПИК
06.12.2018
24
56928

Скандалната столична гей дружинка „Спаси София”, по-известна като „Смучи София” заради поръчковите им добре платени от грантове акции, ламти да лапне и Централната баня. В последните дни активистите са се заели с позорната акция да изхвърлят от историческата за столицата сграда музея и настояват тя да бъде превърната пак в къпалня!

Това е заявено по време на обществено обсъждане за съдбата на сградата от гей формацията, за чиито членове ПИК направи подборни разкрития преди ден (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). За да не остане никакво съмнение какво седи зад мераците за къпане на обществени места, на 5 декември в ефира на БНТ бе прочетен апела на видния гей-активист и неосъществен политик Виктор Лилов за устройване в сградата на спа-център. Бе приведен и пример с прочута баня в центъра на Будапеща, за която в „Гугъл“ всеки бързо би открил, че е най-известното гей-сборище в цяла Централна Европа с легендарен нощен клуб, на пейките на който всяка вечер гейове от целия континент се отдават на страстни ласки.

Такъв туризъм трябвал на София, заяви Лилов и обяви, че той бил редовен клиент на прочутия обект в Будапеща и се борел за такъв и у нас. Запознати с темата веднага си припомниха култовата роля на бившата Централна Баня за българските хомосексуалисти, описана в прочутата статия на доц. Михаил Груев „ Комунизъм и хомосексуализъм“, в която четем следното:

„Според донесенията на ДС, през 1962 и 1963 г. част от артистите от Оперетата се опитали да „завоалират“ официалното си афиширане под формата на нещо, което в годините на прехода би било определено като „хепънинг“. Става дума за своеобразно шествие, което тръгвало от Централна баня и стигало до Горна баня.

Участниците в него носели и кофа с вазелин. Накрая на шествието сядали без гащи, ядели гевреци и се навеждали да събират нарочно разпиляната наоколо леблебия, правейки си същевременно солени шеги. Ролята на кофата с вазелин като ритуален атрибут има важно значение в подкрепа на изложената вече хипотеза за трансформацията на Петльовден в нов тип „празненство“. В своя „Речник на българския жаргон“ Г. Армянов споменава екзонимите „вазелин“, „вазелинко“, „вазелинче“ като придобили популярност названия на хомосексуалистите именно в началото на 60-те години.

В крайна сметка пред съда застават театрални и филмови дейци, служител в Главно управление на туризма, балетист от Концертна дирекция, теляк от Централна баня, журналист и др. Осъдените на 2 до 5 г. затвор са поставени при лек режим и работят в тухларните до Южния парк. Както свидетелства един от тях – В. Андреев, в духа на тогавашното разбиране на медицината, с тях са извършвани експерименти за „оправянето“ им чрез инжектиране на мъжки хормони.

Един от обектите на този експеримент е транссексуалният балетист И. Иванов, по известен с артистичния си псевдоним Жанет. Както обобщава Андреев, след провала на хормоналния експеримент, един от обектите, върху които той е упражняван заявява: „За хомосексуализъм и комунизъм лек няма“ В духа на направените на процеса разкрития през следващите години в софийската Централна баня е окачено голямо табло със снимки на видни „лица с противоестествени прояви“ и текст, предупреждаващ гражданите да се пазят от тях .

„По сведения на действащата през 70-те и 80-те години Специализирана група за борба с аморалните престъпления основните средища с национално значение за българските хомосексуалисти са Централна баня, както и тоалетните пред СУ, в Докторската градина и в градинката на ул. „В. Коларов“ (дн. „Солунска“) в София, Пловдивската гара, съблекалните на Варненския плаж, Хисарските и Красновските бани и др. Именно на тези и други места ДС улавя своите жертви понякога при доста унизителни за тях самите обстоятелства.“

Затова не е никак случайно, че култовата баня е обект на вниманието на Лилов и неговите съмишленици от „Смучи София”, които си припомнят славните дни от близкото минало и мечтаят за горещи изживявания по подобие на тези в прочутата баня в Будапеща. Скандално е обаче трябва ли гражданите на София да стават заложници на техните похотливи мераци, при това с искането да бъде изхвърлен музеят.

Сподели:
Напиши коментар »
(24)
1
СМУЧИ ....БЪЛГАРИЯ. ....ТИКВАТА ...ГРОБ И ПАТРИОТИТЕ ЧИФУТИ. ....ХА ХА ХА
2
................ХА !.......ЗАД ЖАМИЯТА ПЕЕРАЗИ !.....БАСИ......ША ИМА ЗРИФ !.....
3
....................................А ФАНДУКЯ ЛЕЗБИКЯ ХЕРУВИМ У ФОНТАНА ПРЕД БАНЯТА !............................
4
И какво лошо има банята де се запази в автентичният и вид? Това ще бъде уникалня баня - музей, единствена на Балканите! Спомнете си филма "Любимец 13" и кдрите в нея! Нищо лошо няма да се има връзка между настояще и минало?
5
Говори се, че Импексовата барсала им е обещала, ако следващия кмет е БСПдирастин или червена миризлива уруспия, щели да получат всичко, дори и бюджет за транс операции!
6
Най-забавни са протестерите от ДЕОС , не могат да се определят какви са, но са против нормалните ! Нинова я припознават за виден представител на ДЕОС и са готови за коалиция с БСП-ЕООД Нинова!Не случайно имаше среща БСП+ДПС+ДСБ+ДБ+ДЕОС за координиране на бъдещата коалиция, Карадайъ е винаги с Нинова, те са стари бизнес партньори още когато бе в Комисията за следприватизационен контрол, получи 15% от ликвидацията на Ниновия Техноимпекс! Заедно са редактирали "Визия Дай ми България и ми гледай сеира" Виденовата Зима ще ни се види лятна приказка ако Нинова и Радев с останалите маргинали вземат служебно властта! Радев се надява да използва примера на Порошенко и да обяви Военно положение, добре че не може да направи нищо без Парламента, за това писука Страхливия Жабок за Президентска Република или поне да може еднолично да суспендира Правителство и Парламент! Импийчмънт и затвор за престъпниците, там където са спонсорите на Нинова и Радев има запазени килии за тях също!
7
Така е, джендърите наистина искат да превземат Музея за история на София, за да се отдават там на своите ласки! Срамота!!! Тодор Чобанов да не им отстъпва!
8
Защо под коментарите 5 и 6 са забранени минусите? Евтина цензура?
9
VINAGI E IMALO OBRATNI NO TAKAVA NAGLOST NE
10
а и съм чувала че не харесва жени..а харесва мъже..като срещне някой мъж първо го гледа там долу..и после в очите..той сам се издава че е гей ..подсъзнателно..пасивен гей ..а активния гей го демонстрира..а Гергин ни заблуждава че е мъж , а всъщтост е пасивен гей..и другите около него..зогравски се казваше там един и той е гей...нищо лошо но да го обявят и да знаем как да се държим с тях ...по най милия начин разбира се..Борислав Сандов - зеления също ми се струва че е обратен...макар да демонстрира обратното
11
Комунистите Родината разграбват ,педе.асите след тях вървят ,позитански кухавели - тука в сайта пак сер.т !!!
12
ПИК, съвсем изпростяхте. А нима вашият любим вожд б.б не е с обратни наклонности? Това го знае най-добре кмета на Симитли.
13
ще се обсъждат важни за страната въпроси.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
По заповед на Фюрера са ликвидирани 157 000 чистокръвни германци-хомосексуалисти, с цел предпазване от израждане на германската нация.
16
отговор на коментар
Криеш се зад клишета и заучени фрази!!Как кротко пропълзяваш,щом не е лошо значи е хубаво??!!Знаеш какво е лошото!То е ясно като бял ден какво ще правите там ,но искате отговорни места,за да можете да си го направите!!Не разбрахте ли,че хората не искат г@йските ви простотии?Връзка между настояще и минало в г@йска перспектива,ех???Дреме ви на вас заминалото!Клишето ти е твърде оскъдно,това не е аргумент,за да можеш да ни набуташ г@йската си природа!!!Разрови оскъдния си мозък, за да намериш някакъв по-валиден аргумент от махленското"че то кво лошо има?"После ще поискате да посегнете на децата ни..........п@дерастията и педофилията са свързани
17
СОДОМИСТИТЕ ОТ СПАСИ СОФИЯ ВСЪЩНОСТ СОФИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ТИЯ ИЗВРАТЕНЯЦИ И ГЕЙОВЕ...ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ КАК ИЗГЛЕЖДАТ...ИМА ЛИ НЕЩО МЪЖКО В ТЯХ ..ПРАВЯТ СЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ А ВСЪЩНОСТ СЕ ВЛАЧАТ ОЩЕ ПО УНИВЕРСИТЕТИТЕ ЗАЩОТО ГИ КЪСАТ НА ИЗПИТИТЕ...ДА ОТИВАТ И ДА СЕ ЗАПИСВАТ В ДОБРОВОЛНА КАЗАРМА И ДА СТАНАТ МЪЖЕ...ЩЕ ПОЛУЧА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ ТОЧНО Е ТАЗИ КВАРТИРА В МЛАДОСТ КЪДЕТО ПРАВЯТ ГЕЙ ОРГИИ С МАЛОЛЕТНИ..И ЩЕ ПУСНА СИГНАЛ В МВР..ОБЕЩАВАМ МИ...ЩЕ ГИ РАЗКРИЯ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ..
18
Не ме интересуват мераците на болни хора ,обичащи салами отзад.Мястото на този музей не е там !
19
За групата лизачи тук, за всеки за който им плащат да оплюват е бърсалко, жабок, гей и кво ли не. Като си замине Батко ви, кой ще плаща за помията която се излива тук? А може и да стане обратното, да се плащат обезщетения за всяка гнусотия. Мисля, че наближава това времени ще е много интересно да наблюдаваме делата и решенията на съда.
20
Бани и СПА по Б-я бол,да опазим Музея на София!
21
О.сралко, хайде вземай "Интимохелп"-а и тръгвай към банята, където те чака твоята голяма Учиндолска любоффф.Теляк е кмета на Симитли и Тиквата от Банкя прескача всяка обедна почивка там. Сега разбрах, защо клоаката ви се намира на бул.Мария Луиза-да си по-близо до въпросната баня! п.с Миже да вземеш пътьом и няколкото трола(постоянно присъствие тук)
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Време е хората в София да се радват на минералните води и да се лекуват с процедури на достъпни цени в Централната минерална баня,Овча купел.Лозенец,Горна баня.Това е природно богатство за хората,които живеят в столицата и имат пълното право като граждани да се ползват от него.
24
Когато Фандъкова плати охраната на гей парада и шатрите с гей атрибути с парите на софиянци си мълчахте. Защо?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17606
архив

Майка слага детето си да спи, но то плаче. Пее му приспивна песен - то пак плаче. Пее му още една - продължава да плаче. Пее трета, четвърта...Накрая детето отваря очички и казва:
- Мамо, аз разбирам, че ти се пее, но бих искал да поспя.

няма нови новини
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
сега
3002
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
7-те добродетели на чая или какво ви очаква, ако пиете по една чаша дневно
x