Вход
София
Времето в София 17 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Скандалът със стенограмата за патриарх Кирил се разгаря - съветникът на президента Радев в дъното на схемата

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Скандалът със стенограмата за патриарх Кирил се разгаря - съветникът на президента Радев в дъното на схемата

на 08.03.2018
139925
42
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Скандалът със стенограмата за патриарх Кирил се разгаря - съветникът на президента Радев в дъното на схемата
Автор: ПИК
08.03.2018
42
139925

Оскандаленият шеф на кабинета на президента Иво Христов е в дъното на кашата с липсващата стенограма от разговора на Румен Радев с руския партриарх Кирил. Причината за липсата й, въпреки че воденето на такава стенограма по време на международни срещи е задължително, е липсата на достъп до класифицирана информация на бившия журналист, който упорито отказва да я поиска вече повече от година, макар и тя да е задължителна за него.

Това съобщиха пред ПИК отлично информирани източници, запознати с протокола на висшите институции в държавата.

Днес от ГЕРБ поискаха стенограмата от тази среща да бъде разсекретена и публикувана, но от президентството отговориха, че такава няма (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Странно тогава как и откъде цитираха думите на Радев към Кирил след обвинителната реч на руския патриарх, разпространена от сайта на Руската православна църква, след като стенограма няма, а наблюдаваното излъчване на разговора е било прекъснато?

Иво Христов присъства на разговора между президента и руския патриарх и, както се вижда от записа, през цялото време бърника из лаптопа си. Стенограма обаче няма, пък дори и да е имало, той не може да я даде, а тя трябва да бъде поискана от главния секретар на президентството, защото Христов не би трябвало да има достъп до нея, нито до какъвто и да било друг поверителен документ.

Такива документи са с грифове "за служебно ползване", "секретно" и "строго секретно". Очевидно за срещата няма дори "паметна бележка", каквито обикновено се правят при провеждането на подобни разговори. Никой без достъп до класифицирана информация не може да чете, камо ли да обнародва такива документи. Част от разговора между Радев и Кирил очевидно вече не е секретен, тъй като е публикуван на сайт, а и няма стенограма, която да го определя като такъв.

Ако този разговор е бил с някаква степен на секретност, възниква въпросът какво е правил Иво Христов там и дали това не е причината сега да се твърди, че няма стенограма на разговора. Ако пък не е секретен, възниква въпросът защо не е водена стенограма. Ако има някакъв запис в президентството на тази разговор, защо оттам твърдят, че няма и дали пак причината не е липсващия достъп до класифицирана информация на въпросния Иво Христов. Ако всичко това го няма или го има, но е в нарушение на законите, възниква въпросът има ли въобще пилот в самолета на президентството?

И изобщо, крайно време е или шефът на президентския кабинет да поиска достъп до класифицирана информация  да стане ясно дали е допустим на този пост, или да бъде изпратен на заслужен отдих в някоя от близките на сърцето му структури, които обслужва, откакто е там. Защото с тази съпруга и с този шеф на кабинет за президента Румен Радев смело може да се твърди, че е в опасност, за която НСО няма как да помогне.

Сподели:
свързани новини
А, сега де!? Няма стенограма от разговора на президента и руския патриарх А, сега де!? Няма стенограма от разговора на президента и руския патриарх
Разговорите на президента с патриарх Кирил и водената от...
на 08.03.2018
Напиши коментар »
(42)
1
https://www.youtube.com/watch?v=skEMSiDmlK8
2
„Наричат го „Путин в расо“. Този човек не е слязъл от небесата и не е пратеник на Бога. Той е известен като цигарения митрополит на Русия. Той има 14 млрд. долара от безакцизни цигари и 4 млрд. от безакцизно вино. Има частен самолет, има вила в Швейцария и часовник за 30 хил. Какъв е тоя? Това не е източноправославен духовник. Това е агент Михайлов, второразрядно ченге от КГБ. Същият този каза, че човешките права са новата ерес" - БНТ, Валери Симеонов за патриарх Кирил, 07.03.2018 г. +++ Светските слабости на патриарх Кирил - 1. Яхта за 4 милиона долара; 2. Автопарк: Cadillac, Land Cruiser, Mercedes; 3. Брониран влак-църква; 4. Часовник Breguet за 30 хиляди долара; 5. Вила в резерват – (ru.espreso.tv)
3
ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАЩОТО НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ. ТЪМНИНАТА Е ХУБАВО НЕЩО НО ЗА СЕКС.
4
Какво значение за джоба на българина има тази стенограма?
5
и Водачо на Българите, който си благословен сред човеците, не-бива да страдаш за думите на Духовния водач на Сат гурите(русоглавите). Дали е предизвикано от любов уважаеми, чисто, излято направо от душата? Славя и почитам Този Господин който храни колибрито, Този който е Цар на Боговете и хората, Прародител на човешкия род. Славя и почитам тези Господа които са от дясната му страна и които са Родители на човешките Родовете. Славя и почитам Дева Богородица, Тази която е всичко тук на Земята. Hasta La Victoria Siempre, Ihos de DIOS
6
Абе, в това президентство всичките се оказаха голи, боси и по потник в политиката. Най-добре да си обират чукалата - и кой откъдето дошъл!!!
7
Мълчи като партизан, хванат в крачка! Голям или Фалшив герой има в Президентсвото??? Какъвто пРезидента, такива са и сътрудниците му, не им е там мястото, да си ходят на село да копат, така поне няма да генерират скандали и да ни излагат пред света!!!!
8
ДОСТОЙНИЯТ -ТОЙ НА ЖЕНА СИ (новата) НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДА СПРЕ ДА ГО ИЗЛАГА А НА РУСКИЯ ПОП ЛИ ЩЕ КАЖИ НЕЩО -ЕЙЙ САМО ПРЕД НАС БЪЛГАРИТЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН БЕ НАИЗУСТЕНИ СЛОВА ОТ ТОЯ ДЖЕНДАР ИВО ХРИСТОВ И ГИ ХВЪРЛЯ В ПРОСТРАНСТВО ТВА Е-ТЕ БОЙКО В ТОАЛЕТНАТА ГО СЛУШАХА А ТУКА ЗАПИС НЯМА АЙДЕ БЕ-ИЛИ КАТО СИ ТРЪГНА РУСНАКА И ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ТОЙ ТОГАВА СЕ СЪРЖА ДОСТОЙНО
9
Другите две прасета продължават да мълчат.
10
Шербета докога ще излага държавата. Що не се скрие някъде със селската си клечка, че направи за резил държавата, аман със ортодоксални комунисти, съсипаха милата ни България. ................................................................................................................................................................................................ СЕГА СЕ ВИДЯ НАГЛЕДНО, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА НА СС МОМАТА И ИМПЕКСОВАТА МИРИЗЛИВА КУРАБИЯ. ....................................................................................................................................................................................... Аз от ЧЕЗ знам как да се опазя, знам и как да не ма крадат цигани като плъха, но от БСПеерасти от партията на Импексовата миризлива курабия, не знам как да се опазя. Да имам страх от циганите вярно, но най ма е страх от БСПдирастите, че ме обират няколко пъти, както никой друг не ме и обирал. Обраха ме след 9ти, национализираха ми всичко,и ме тикнаха в ТКЗСто. Обрахме и при Луканов, при Видинов, при демокрацията Импексовата свеня ме обра, като приватизара предприятието където работех, обраха ме и при Орешарски с КТБ. Никой мангал не може да ме обере така, както ме е обирал БСПеерадски джендърски еничар..
11
ХРУМВАЛА ЛИ ВИ Е ТАКАВА СМЕШКА? НЕ, НАЛИ? АМА НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ МИНИСТЪР МУ Е ХРУМНАЛА ДОРИ СМЕШКАТА НА СТОЛЕТИЕТО. ПРОЧЕТЕТЕ ПАК ЗАГЛАВИЕТО МА КОМЕНТАРА --- ОТ ОФНЮЗ Е. КИТАЙЦИТЕ СКОРО ЩЕ СПРАТ ДА ЯДАТ ОРИЗ И ДА ПИЯТ САКЕ. НИЕ ЩЕ ГИ НАХРАНИМ И НАПОИМ С РОДНА БЪЛГАРСКА ХРАНА!!! АААААААА ХАХАХАХАХА!!!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Тоя кап'ут-съветника на преЦидента дето си използва мустаците за вагино'чистачка да дойде да ми олиже зад'ника,преди да му съм се изс'рал на дол'ната физиономо'мутра!
14
ПИКлювци знаете ли каква голяма услуга правите на ГЕНЕРАЛА ПРЕЗИДЕНТ и му подкотвяте 80 процента за втори мандат Колкото по вече го плюете и каляте хората все по вече го харесват и то с право защото не върви по гайдата на шайката ГЕРБ ГЕНЕРАЛ ЛЕТЕЦ ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ а не генерал без право пожарникар сикаджия недостоен за Мин председател
15
Въпросът е защо Президентът така ревностно си го пази и защитава ?
16
Напълно възможмо е да е записал цялата среща на лаптопа си...
17
Сидеров размаза Цветанка и нейната подкрепа за махлянските приказки на Симеонов, който плюе духовния глава на голяма християнска църква при това гост! Излагация за правителството!
18
Какъвто президентът такъв и сътрудника/съдружника му/. Защо още службите не са арестували този псевдо професор Иво Христов, острие на хибридната война която Русия води срещу България? Хибридната война която води Русия срещу обединена Европа е не по-малко опасна от джихадизма.
19
Ха, ха, какво самочувствие"от отлично информирани"личности ПИК-ливото, осрано и затихващо сайтче, получава информация!Абе,миризливи смешници не виждате ли, че хората ви хвърлят по едно око,отвреме на време, само за да ви се присмеят и напсуват,а иначе от простотиите ви се интересуват само редовните ви помиярчета-дебилчета и те са все едни и същи! Пак ли сбърках кода или казах нещо нецензурно?
20
До 19 А теб у вас някой брои ли те ? Не си изкарвай комплексите на сайта , а се замисли - ако има с какво да мислиш !!
21
'' ...българите са изключили звука, твърди авторът на материала, като добавя, че цялото изказване е чуто чак след това, на ЗАПИС. ........Е една част от видеото вече видяхме . Защо обаче крият другата част ?
22
това е положението. летеца го " дерат" от русия , но той мълчи и търпи като? комунист! ама сме независими и суверенни и сме горди ....
23
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
24
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
25
Той е много еродиран и много информиран политик. Заедно с главнокомандващият Радев знаят всички военни тайни на НАТО и САЩ и се предполага, че досега още нищо не са докладвали на кремълските си господари. С една дума: абе, истински патриоти...
26
Как при тези обяснения от президентството за среща проведена на тъмно, с неясни въпроси и отговори на нея, продължава президента и беквокалите му/ БСП /,да имат претенции кой да назначава шефа по антикорупция ?
27
НЕ ДУМАЙ, НЯМАЛО СТЕНОГРАМА. ИМА,ИМА, НО ДАЛИ ДОСТОЙНО Е ОТГОВОРИЛ ПРЕЗИДЕНТА. ДА НЕ БИ ДА Е СРАМНО ДА СЕ ПОКАЖЕ?
28
Президентството се оказва най-непрозрачната институция ! Парламент и Министерски съвет предоставят стенограми на заседанията и ги предават на живо, а президентството мъгла!!!!!!
29
От една година в президентството е пълна какафония.Знаят ли работещите там, какво трябва да правят, кога и как да става това ? И за какво получават заплатите си ? Тази институция никога не е била толкова компрометирана и критикувана.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
"Имате думата" на 08.03.2018: Скандалите в политиката
32
А стенограмата от срещата Бойко Бабиш за ЧЕЗ? Кога?
33
олигофрените от прас пик ейджънси повече да се загрижат за башбакана и шайката му, че проблемите н Президента са нищо в сравнение с проблемите на тиквара!
34
ОПЛАЧЕТЕ СЕ НА МЕРКЕЛ,ЧЕ НЕ ВИ ДАВАТ СТЕНОГРАМАТА!ТЯ ЩЕ СЕ СКАРА НА ПУТИН,А ВИЕ ИДЕТЕ И СИ ВЗЕМЕТЕ ОТ МОСКВА!ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ.....ХАХАХА..
35
Да живее Боко тиквaта!
36
"Ердоган ще ни освободи от руското робство", с поздеав Баце.
37
Е и-Какво стана с репликата на Кокинов-ти си го назначи,за Цацаров-слугата мутренска.
38
badjanaka da bude isgonen ot presidensvoto vednaga
39
badjanaka da bude isgonen ot presidensvoto vednaga
40
И МИЗЕРИЯ Е В ТАЯ ДЪРЖАВИЦА,В МАГАЗИНИТЕ КУПУВАТ САМО КОМУНОИДИ.....ДРУГИТЕ ГЛАДУВАТ....ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО.x
41
Appreciate it. An abundance of information! efeitos uso prolongado cialis cialis generic qual a diferença entre levitra cialis e viagra cialis without a doctor prescription
42
Cheers! An abundance of knowledge! cialis patient education generic cialis cialis ilacabak cialis without a doctor prescription
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Журналистка взима интервю от 120 годишен дядо:
– Дядо, как успяхте да доживеете до тези години? Сигурно никога през живота си не сте пушили,а?
– Ъ.ъ.ъ, момиченце, виждаш ли ей онази купа сено? Сигурно съм изпушил няколко такива купи тютюн през живота си.
– Тогава, сигурно никога не сте пили алкохол, а?
– Виждаш ли ей онзи гьол там? Сигурно няколко такива гьола с алкохол съм изпил през живота си….
– Ами, тогава сигурно с жените нещо не си се занимавал.
– Виждаш ли онова дърво там, а до него стои една коса?
– Виждам, ама какво общо има косата със с*кса?
– Така, когато дойде смъртта да ме прибира – такова ч*кане й хвърлих, че чак си забрави косата…

няма нови новини
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
сега
984
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
НОВ ГЕНИЙ! Тригодишно дете има по-висок IQ от Стивън Хокинг и Айнщайн
x