РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Тошко в окръжно до актива: Слави каза никакво писане, почва панаирът! Пълно мълчание (СНИМКИ)

Избори

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Тошко в окръжно до актива: Слави каза никакво писане, почва панаирът! Пълно мълчание (СНИМКИ)

122677
на 05.03.2021
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Тошко в окръжно до актива: Слави каза никакво писане, почва панаирът! Пълно мълчание (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Задкулисието при Слави Трифонов и новоизлюпената му партия се развихря с пълна сила след скандалите с напускащи шефове на формацията в страната заради шуробаджанащина и клиентелизъм. Изявите на дясната му ръка Тошко, за когото координатори разкриха, че искал пари и ги заплашвал, също ескалират.

препоръчано

Писарушкото във водевилното шоу на Дългия от плевенските села директво заповядва на всички да мълчат, а и открито се подиграва на избирателите, след като вчера се закани да им почерни живота.

"Слави каза никакво писане! Сега почва панаира, да бъдем дисциплинирани", пише той в послание до партийния състав. 

Същото послание отправя и координаторката в Плевен Виктория Василева, който пише "Пълно мълчание!", пише жената, заради която напусна областният коодинатор в Плевен Иван Иванов. 

Новоизлюпеният партиец Трифонов, както ПИК съобщи, изобщо няма никакво намерение да спази дори най-елементарното си обещание към народа, който иска да управлява и чието доверие търси - да бъде различен и открит политик, да говори директно и да казва истината. Това той тръби от години, но на практика прави точно обратното.

Със съобщения до хората, които са част от листите на партията, Тошко Африкански забранява всякакви изяви, защото предизборната кампания, била панаир. И понеже те не били панаирджии, затова и устите на партийния актив трябва да останат затворени по време на цялата кампания.

Така чалгарят от Учиндол се скрива безпрецедентно от кампанията за изборите, като няма да пусне дори един от кандидат депутатите си да участва в дебати или да има медийни изяви.  

Междувременно заради задкулисието скандали в Плевен, Бургас, Хасково, Монтана, Каварна рушат ден след ден партията на потайния новоизлюпен партиец Слави Трифонов, който се опитва да трупа точки с отсъствието си от публичното пространство. Но собствените му хора му играят лоши шеги и гърмят чутовни скандали, потресени един след друг от царящото задкулисие в партията.

Шефове на формацията му напускат един след друг, следвани от активисти, членове и учредители и остава под въпрос дали ще остане някой до изборите на 4 април.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това