РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Убиецът на Милен Цветков се казва Кристиан Николов - колата е собственост на съдружничка на Миню Стайков от "Винпром Карнобат"

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Убиецът на Милен Цветков се казва Кристиан Николов - колата е собственост на съдружничка на Миню Стайков от "Винпром Карнобат"

1386412
на 19.04.2020
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Убиецът на Милен Цветков се казва Кристиан Николов - колата е собственост на съдружничка на Миню Стайков от Винпром Карнобат
Автор:   ПИК

Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18 часа днес Милен Цветков, научи ПИК. Той е шофирал автомобилът с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Както медията ни първа съобщи, джигитът е дал положителен тест за дрога. 

препоръчано

Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карбонат. Част от въпросните фирми са регистрирани на същия адрес. 

Във фирма "АС ОПТИМУС" ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Компанията е свързана с търговско представителство, инженеринг и строителство. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми. 

Впечатление прави, че на адреса на една от общите им фирми "Студио Шаварика" са регистрирани цели 63 други компании. Двете лица общо са оплетени в десетки компании, в не малка част от които присъства и Миню Стайков. Дейността е повече от широка - от внос и износ, винопроизводство, строителство, търговия, през услуги и дори дентална помощ и частна детска градина. 

Както ПИК съобщи, зверски е бил ударът, причинил смъртта на Милен Цветков навръх Великден. Още от първите снимки на мелето стана ясно, че колата на водещия е неузнаваема, и то при положение, че той е бил спрял на червен светофар.

След първоначалния оглед на място е станало ясно защо катастрофата е толкова зверска и с трагичен край. Според разследващите 22-годишният шофьор, ударил Цветков е карал с поне 100 км./ч. Джигитът, за който първо ПИК съобщи, че е дал положителен тест за дрога, сякаш изобщо не е видял нито червения светофар, нито спрялата кола на Милен Цветков.

Надрусаният младеж буквално е хвърчал по опразнения в празничната неделна вечер булевард и няма абсолютно никакви следи от спирачен път.

 22-годишният шофьор е с леки травми, но също е получил медицинска помощ и са му направени кръвни тестове. След това вероятно ще бъде разпитан и арестуван. От МВР към момента не съобщават официална информация. 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това