РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Шашми с кворума при избора на Йончева – мъртви души наклонили везните срещу Станишев

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Шашми с кворума при избора на Йончева – мъртви души наклонили везните срещу Станишев

128848
на 17.03.2019
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Шашми с кворума при избора на Йончева – мъртви души наклонили везните срещу Станишев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Игра с кворума и мъртви души наклонили везните при избора на Елена Йончева за водач на евролистата на БСП. Това научи ПИК от отлично информирани източници присъствали на днешния инфарктен пленум.

препоръчано

При преброяването на кворума между втория и третия час, когато е трябвало Националния съвет отново да се изброи, в залата са присъствали 144 официално регистрирани души. При гласуването обаче, минути по-късно се оказва, че в залата има 172 – ма. Така излиза, че изведнъж за избора на Йончева се появяват някакви хора, които не се знае от къде са влезнали и как въобще са в залата.

Така тезата на БСП и Корнелия Нинова, че ГЕРБ печелят изборите с мъртви души се срина, като това което тя обявява за престъпление е използвано именно от нея, за да може любимката й Елена Йончева да спечели.  

Още по-изненадващо било, че минути след избора на Йончева била гласувана и точката за парите на партийната телевизия. Тогава кворума в залата рязко паднал на 101 души, което хвърлило всички в истински потрес.

От БСП припомниха и друг подобен случай от 2009 година, когато заради фалшификация от страна на Кирил Добрев, който днес е дясна ръка на Корнелия Нинова, той е бил на косъм да излети от избирателната комисия на БСП. Тогава Добрев играе срещу съпартиеца си Георги Пирински.      

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК