Вход
София
Времето в София 17 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: 7 часа спасителна операция за главата на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, Ивелин Николов и Вигенин мачкат опозицията, Дърева брани със зъби и нокти БСП от окупаторите

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: 7 часа спасителна операция за главата на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, Ивелин Николов и Вигенин мачкат опозицията, Дърева брани със зъби и нокти БСП от окупаторите

на 15.06.2019
136816
38
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: 7 часа спасителна операция за главата на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, Ивелин Николов и Вигенин мачкат опозицията, Дърева брани със зъби и нокти БСП от окупаторите
Автор: ПИК
15.06.2019
38
136816

Бесни скандали са съпроводили вчерашното 7-часово заседание на работната група за резултатите от евроизборите и задачите на БСП на местните избори, която бе избрана на последното заседание на Националния съвет на партията, за да подготви нов политически доклад за утрешния конгрес, научи ПИК от отлично информирани източници на „Позитано“ 20.

Преди това форумът на разширеното ръководство на партията отхвърли доклада на лидерката в оставка Корнелия Нинова, тъй като в него липсваха политически оценки за работата ѝ, и я лиши от право да участва в новата комисия, както и да изнася доклада пред конгреса. Начело на новата комисия застана Валери Жаблянов, който ще прочете крайния му вариант пред делегатите на 16 юни.

В комисията, чиито членове буквално са се хванали за гушите заради политическите оценки в доклада, са участвали скаталият обещаната си оставка Кирил Добрев, подалият оставка като шеф на Предизборния щаб на БСП Георги Свиленски, протежето на Добрев начело на в. „Дума“ Ивелин Николов, депутатът-журналист Александър Симов, както и Кристиан Вигенин, като защитници на Нинова.

Доверените лица на лидерката в оставка се опитали да извадят всички негативни политически оценки за нейните действия по време на кампанията за евровота, които според новата комисия противоречат и на основни документи, приети от партията за изборите на Европейски парламент.

Особен принос за окастрянето на критичните заключения в утрешния доклад имал именно Ивелин Николов, който се изживява като червения Жданов и Гьобелс накуп и беше пряк посредник в разговорите с Румен Радев преди издигането му за президент. По негово настояване след люти битки от доклада са изхвърлени констатациите, че в предварителния етап са се очертали различия, довели в последствие до противопоставяне в ръководните органи на партията по повод листата и насоките и характера на кампанията.

Под негово давление била премахната и критиката, че голяма част от номинациите на местните структури не се вземат предвид и не се спазват критериите, посочени в правилата и приети от Националния съвет на партията. Всъщност точно така в червената евролиста се озова шефът на президентския кабинет Иво Христов, което потресе социалистите.

Ивелин Николов обаче здраво се тръшкал да отпадне заключението, че при номинирането са били подценени критериите за висока професионална квалификация, познаване на институциите на ЕС, политически, парламентарен и управленски опит и др., което лъсна със страшна сила по време на кампанията от изявите на Елена Йончева, която стана за смях, както се вижда с просто око и при сегашните вече избрани евродепутати на БСП.

Николов вдигал мощни скандали и за отпадането на оценката, че между Изпълнителното бюро на БСП, където са само приближени на Нинова, и предизборния щаб на партията е имало разминавания за основната линия на кампанията, записана в т.н. „Визия за Европа“, което в крайна сметка довело до това, че платформата останала нереализирана, а приетите от щаба документи и препоръките към участниците в листата и оперативното ръководство били погазени.

Позитанският Жданов се бил като лъв от доклада да отпадне и критиката към Нинова за това, че по време на кампанията е въвела абсолютно несъстоятелното понятие тип „дървено желязо“ – „ляв консерватизъм“, което не се използва от нито една друга лява партия в Европа и остана напълно неясно за никого в България и в ляво, и в дясно. Според запознати тази щуротия, която няма връзка с главния мозък, е измислена от злия гения на Нинова – Росен Карадимов, което допълнително объркало хората за ценностите и политиките, записани в прочутата „Визия за Европа“, вероятно също сътворена от Сивия кардинал на провалите на доста леви лидери.

Ивелин Николов се тръшкал и срещу негативната оценка в доклада за решението на Нинова депутатите от БСП да напуснат парламента, за което тя постави пред свършен факт Националния съвет, като преди заседанието му го обяви пред медиите. В документа било записано, че по време на конференциите за издигане на кандидати за Европарламента социалистите не подкрепяли или се противопоставяли на това решение на Нинова.

Главният редактор на „Дума“ настоял да отпаднат изброените въпроси, задавани от редовите членове на БСП за целта на напускането на депутатите и условията, при която те ще се върнат. Както и заключението, че общественото внимание се съсредоточило върху факта, че червените народни избраници не ходят на работа, а получава пари за това, в резултат на което БСП понесла сериозен удар върху претенцията си да бъде стожер на парламентаризма и конституционализма в България.

Истинското ярко лице на „Дума“ и лявата журналистика Велислава Дърева срещнала лютия отпор на присадения в изданието Николов в доклада да бъдат записани точният брой закони и решения, приети в отсъствието на левите депутати от парламента, както и пропуснатия брой заседания в деня на опозицията – петъчният контрол със заключението, че така БСП се делегитимира като парламентарна партия и легитимира едноличното управление на ГЕРБ. То няма да фигурира в доклада, но Дърева вече го написа в убийствена статия за грозните провали на Нинова по време на кампанията и не само тогава. 

С гьобелсовски похвати Николов изхвърлил от доклада и оценките, че практическата работа не стъпвала на „Визия за Европа“ и нямало достатъчна координацията между националния предизборен щаб и местните структури, което намалило политическия ефект от мероприятията.

Всъщност кадрите от телевизионните хроники на предизборната кампания на БСП показваха Елена Йончева сред скромни компании от по 5-6 души, а на една от срещите тя буквално се караше на един работодател, че работниците в България са ощетени, докато човекът се чудеше накъде да гледа и защо се среща с нея.

Заместникът на Нинова Кирил Добрев също се раздал в полза на Нинова в скандалите по време на вчерашното заседание за съдържанието на политическия доклад. Под негов натиск са отпаднали критичните оценки към представителите на БСП, че Сергей Станишев няма място в кандидатската листа на столетницата за Брюксел, защото това създало допълнително напрежение по време на номинациите.

Такова изявление пръв направи пудела на Нинова, който също е участвал във вчерашното 7-часово заседание, Александър Симов.

Кирил Добрев, който в момента събира автобуси със „спонтанно“ подкрепящи Нинова пред НДК  преди утрешния конгрес, се напънал да отстрани от доклада и заключението, че предизборните материали са били разработени от щаба по един начин, а оформени от Изпълнителното бюро, на което той е член, по друг. Затова накрая БСП излъчи клип на евроизборите, на който от трима души се подвизаваха двама, които не са членове на БСП – Йончева и Иво Христов.

Кирил Добрев наложил със скандали и отпадането на заключението, че не са били използвани пълноценно и възможностите на президента на ПЕС Сергей Станишев.

Към него се присъединил и бившия външен министър по времето на Станишев, който изгради цялата си партийна кариера благодарение на него – Кристиан Вигенин, борейки се с оценката, че БСП не е успяла да покаже принадлежността си към европейските леви, нито е била посетена от водещи европейски политици на левицата, от международни гости на предизборните прояви на столетницата у нас, нито пък тя е демонстрирала европейска солидарност.

Нещо повече, по време на еврокампанията левият социолог Михаил Мирчев, баща на сегашния депутат и върл бранител на Нинова – Стоян Мирчев, дори обяви, че БСП може да напусне ПЕС и хвърли в недоумение и леви, и десни у нас и в Европа.

Но Кристиан Вигенин самоотвержено следвал инструкциите на Нинова да събаря критиките към нея от доклада и се противопоставил на заключението, че врътките, с които тя се опитваше да отстрани Станишев от червената евролиста, и да прегази решенията на Националния съвет, както и опонентите на авторитарното ѝ ръководство, всъщност са фокусирали вниманието на социалистите върху преференциалното гласуване и са пренесли битката вътре в партията, вместо да я насочат към основния им политически опонент.

В крайна сметка, както ПИК вчера съобщи, въпреки опитите на храненици на кликата на Нинова да излъжат, че на конгреса няма да има политически доклад, защото той не е приет, документа бил гласуван след 7-часовите скандали, провокирани от бранителите на лидерката в оставка и той ще бъде прочетен от Валери Жаблянов. А отпадналите пасажи вероятно ще залегнат в изказванията на делегатите на форума и тъй или иначе ще прозвучат в Зала 1 на НДК. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
Избийте се , мамицата ви и болшевишки крадливи свине и отрепки на червени свине .
2
Нинова изпълни заръката на Иван Костов, фалира БСП и уверено я води към бунището на историята!Изпълнява се предсказанието на Ванга: БКП/БСП ще умре от жена чужда (Нинова е с тези,които са на власт, ако може и в ГЕРБ ще се запише)и жена ще е Президент,визира Йотова,която ще смени Радев, след уволнявката му!Йончева е същата като Нинова, лъжат без почивка!Тя дори Сашко Диков излъга,че нямала офшорка! Нормално е за крадливите червени престъпници да лъжат и когато спят. Като печена далавераджийка,Елена е донесла ЗЕСТРА от 400х. на мафиотския клан, чийто наследник роди! Престъпница, разследвана за пране на пари, за кражби и незаконно обогатяване! Върни парите ма крадло! Евроимунитет се сваля също, няма къде да се скриеш, дори Вирджините не са безопасни за престъпниците като теб и кликата ти!Сега и Пламенчо ще и вземе детето,защото мама е кучка!
3
Избиите се - БСП-арска гнусна мафия
4
Бил е твърде млад и зелен , на 18 г. и 4 м. е станал червен. Приет е за член на БКП на 24.10.1977 г. В заявлението си пише, че признава Априлската линия на БКП и ръководната роля на Партията (архив БКП , „Позитано“ 20). Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Същият този дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, служил е в НШЗО „Христо Ботев“ гр. Плевен. Там където са служили всички синове и внуци на враговете на народната власт. Kандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба за да остане член на БКП. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо го прибира , дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Тарашил е пазарджиите в „Илиенци“. Година по късно Caмоковеца откупува Tиквата от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. Тази длъжност е откупена с 400 000 евра, дадени от Сретен Йосич. Тиквата и до днес не е върнал парите и нощите му са тревожни. Не само , че не е върнал парите на кредитора си, но го е предал на Холандските власти. Това навсякъде по света се наказва с оловни ордени и медали. Tиквата е учил задочно във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримата тьнкисти“ и полският „ Четеримата тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Комунопитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
5
Ей тъпанар, кой си ти да наричаш доц. д-р инж. Борисов - примитив ? Пещерняк може ли да съставя такива сложни изречения като него ? Чети бе идиот такъв. За царските имоти: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да се опрай с ония ора, щот са рИшили да му земат имотите." За Мишо Бирата: „Кът сам му казАл, че нЕма а го барам – начи нЕма а го барам“. За терасите на Пламен Георгиев и Праси Каракачанов: "Ше зема един чук и ше ги разбия теа тераси". Към Виктор Николаев: "Сега мене ше ме слушате, нема само да ме питате глупости". Към работниците на магистрала „Хемус“ след като им метнал един пакет агнешко: "Седайте и обедвайте".
6
Вие сте торни 4ервеи - и кои ли ви верва на минусите
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Оли, не е хубаво човек сам да си задава постове , и сам да си ги коментира , имитирайки калабалък! Само комуноиден "примитив" не прави разлика между комунист преди 40 години и сега! В България всички знаем кой е Борисов, и не напразно е Премиер вече трети мандат! Докато държи мародерите от Позасрано далече от властта, винаги ще е най-уважаваният български политик! Да се готви за четвърти мандат, а вие свиквайте да ви е вътрешно?
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Това ли е промяната, която искахме? Търпим управлението на малообразовани и крадливи мерзавци, по-крадливи от старите партийни кадри, които от страх пред самодържеца, крадяха с мярка. Ако днес имаме свободен избор, защо избираме все същите полуидиоти? Или някой ни лъже, че имаме избор? Не е ли страшно, че идиотизмът сред българските политици придобива епидемични размери и патологичният процес ще се развие така, че след полуидиотите ще дойдат пълните идиоти. А пълните идиоти вече са на прага и напират отново да ви управляват. Ако направим равносметка за политическите процеси от началото на прехода, не мислите ли, че българската политическа класа деградира до затворена олигархична ложа на недосегаеми величия с маниакални идеи, които ние всички обслужваме. Ето и най-трудният въпрос: по-добре ли сме сега, когато държавата се ръководи от деспотичен, нарцистичен, самодостатъчен, самонадеян, нагъл и коварен хитрец, в условията на свободен избор и парламентарна демокрация, отколкото тогава, когато нашият избор нямаше никакво значение в условията на неизбежен, геополитически предизвестен социализъм? Или сме могли да имаме друга съдба? Днес има достатъчно банани, портокали и шоколад, караме „западни” коли, обикаляме свободно света и си въобразяваме, че свободата ни е направила различни. Така, неусетно се превърнахме в бананова република, гарнирана с чалга и гей-паради, управлявана от безродни и безкнижни политици. Изнасилихме демокрацията и и се роди копеле – диктатура на простотията. Ако някой не ни подари Свободата, ние няма да посегнем за нея. Свободата не работи там, където не са готови за нея. Подарена е като да спиш с проститутка без да платиш. Кражбата, далаверата, корупцията се превърнаха в приемлива обществена норма, в ценност, която измести нравствените добродетели и деморализира българите до степен, че не припознават моралните добродетели като ценност, необходима за да бъдеш добър гражданин и успешен политик. Жална ни майна ако избираме все същите уродливи какавиди – бивши и настоящи! Всички сме виновни за днешна България, която не е тази, която сме мечтали.
11
Пик , големите цензури , откровени нагаждачи , сравнимо с нещо , което се изхвърля в кофите за отпадъци ," постнете " 9 -ти коментар , нека преценят хората нецензурен ли е коментара ? Е платени мишоци , 9-ти коментар .
12
Лакомия за власт! Първо партията, после - държавата... Но народът ни е разумен!
13
Малийййй...голямата смрад се видя от Посрано. Тия са толкова гадни и мръсни.че им пожелавам да изчезнат завинаги и да не ни троват с тяхната гадна червена СМРАД.
14
А най-ме кефи това, че Тиквата Ви ШИБА 12 ПЪТИ и се очертава 13 път, но този път ще е фатален, както и числото! Утре Нинова ще се пърже на ЧЕВЕРМЕ!
15
Щом Жабля ще рони сълзи като чете и ще има врътка задачата изпълнена БСП ще падне на 10-12 процента ,което еи задачата на другарката ниновца.
16
Пик, вие сте фъшкии!
17
Тя ЕДИНСТВЕНА извърши така НЕОБХОДИМАТА и НЕИЗБЕЖНА за България ЛУСТРАЦИЯ в БСП. След конгреса на ГЕРБ се очаква и в другите партии. Интересно е КОЙ ще остане в ДПС след процеса там? Нинова е само изпълнител, иначе НАРЕЖДАНЕТО е ОТГОРЕ. Когато не се цивилизираш САМ, идват МИСИОНЕРИТЕ. Знаете, че ако и те не успеят идват .....
18
Лустрация до 4- то коляно ще оправи БЪЛГАРИЯ. Може и да е късно, до им се конфискува всичко на червените милионери и хилядници. Съд за безобразията им . Катюша и Андромеда /вероятно едно и също лице/да го духат -ИЗНОСИ ХА се.
19
Кури , извади си езика да пръдна , ма-а..
20
кирето като докара утре рейсовете с пенсинери да подсигури повече линейки .в тая жега ще има бая инфаркти.
21
Абе нечистоплътен русофилски мерзавец къв професор си ти представяш на нашия червен кух матрял писквили от кенефа на битото умряло куче импексова, аз мога да кажа че съм истински професор по икономика щото като бях министър докарах хората до просешка тояга и глад с повишаването на стандарта им на живот с над 300 пъти от нормалното и след като не ме огря за един от троянските коне в ЕП си отивам на село да паса патките а за теб ще е най добре да се завреш на крушовица у големия и дирник за да не цапаш повече сайта с л-айната си !
22
Грешката на Нинова е, че не можа да контролира вота и да иска въвеждането на машинното гласуване на сто процента,съгласно референдума,а позволи на ЦИК да манипулират изборите с писани и брисани протоколи,насипни бюлетини и т.н.и да ползва машините за атракция.
23
Господин Борисов най-кратко може да се нарече "хибрид между Т.Живков и Симеончо", който ни "оправи" за 800 дни и последвалият го Борисов. Сега при нас всичко е прекрасно- магистрали, суджуци, печени агнета. А фразата "Аз съм прост и Вие сте прости и затова се разбираме" е бисер в съкровищицата на Боко тиквоча.
24
Радвам се че следобед, отново намерихме време да напишем поредният пасквил. Нищо от това не е вярно но както знаете Пиклйовците не ги пускат никъде. Тяхният източник е баба Пена от женския пазар хахахах. Сега дебили от ОПГ Герб почвайте с минусите и плюите комунизма мърши. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ иначе Пендалко пари нема да знаеш хахах плстена ку.. а!!!!!!!!!!!
25
Следих внимателно кампаниите на големите партии - от любопитство какво виждане имат кандидатите за ЕП.От ГЕРБ говореха само и единствено за задачите които си поставят новите стари евродепутати.Чисто новите кандидати от БСП бяха далеч по задълбочени в представянето на програмата си.Например Елена носеше винаги 2-3 папки които били доклади от ЕС - не разбрах само дали навеса на Борисов,къщите му в странство и брачедите му бяха описани в папките или бяха плод на нейно разследване.Всяко участие на Йончева беше в този дух.Как хората да ги подкрепят - ами те си казваха "Клюкарска работа".Ааааа за пост 24: Както и да обиждаш - ГЕРБ пак ще побеждават защото са силни и са единствената европейска партия.Вижте труса с изваждането на Цветанов една силна фигура в държавата.Мина по европейски.А Нинова - то не са писма то не са опозиции то не са гъзолизците Симов Крумчо и Кирчо.Били на 120 години - ами верно - изкукали отвсякъде,
26
Там битуват долни ченгета, прокажени доносници от Държавна сигурност и неуспели партизани от приватизацията. Защо не чуваме да живуркат? Къде е партийният живот в крайнолявото крило на Компартията - ГЕРБ?
27
Вие пък оъкъде ги знаете тез неща като ве гонят отвсякъде и не ви допускат да припарите до никое събитие
28
Какъв цирк ще бъде в неделя ,каква трагико-комедия ще има и мумията Димитров ще иска да е види ,какви салта на акробати ще прави кури какъв рев ще има "на кой ни оставяш бащицеееее ой вай, вай" ще ревът циганските барони.
29
Не, има и по-страшна обида - ако му кажеш, че е гербераст!
30
Гледах ловци на крокодили по телевизията. Едно гнусно влечуго бе захапало стръвта и го вадеха с метално въже от реката. Такова мятане, нежелание да излезе от тинята на брега, зъбене и блещене не бях виждал. Едно към едно Нинова на неделен конгрес. До утре.
31
Тая кобила катюша да й го намуша много знае! Сигурно е завършила ДС школата! Но не знае че през 1952 1962 1997 години...... ДЕВЕТТТТТТТ нули от лева изядоха! А къде са 40 тона злато което покриваше лева на бай Тошо??????????????? Къде са заводите???????? На Кънда в гъз..............а!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Не те не ни искат, а ние тях не искаме, защото всички са от едно котило бкп и пребоядисаното бкп, сдс,, ндсв,, герб, дпъсъъъу... Ytre izbirat ninova ot sds, za da sa zaedno s zapochnalite reformi ndsv i Gerb, chestito na drygarkata vi ninova. Vsicki ste navarzani kato svinski cherva konunistite, ot vas i tam vashite poslushkovtzi sme s tezhki uvrezhdania. Vesela vecher.
34
Борисов си купи опозицията на чело с Герговза космическите 42 милиона, а далеч по-евтино щеше да му излезе да си ги прибере при него и без това са партия на интереса и лапат от всякъде и от всичко
35
Бабо Иве,и утре си вземи памперси,да не стане като предния път на Позитано?Голям смях беше между колегите ти,като те гледаха описана...
36
Потъваме, потъваме, помощ, а оркестъра свири ли свири. Позитаник се удари отново в себе си
37
отговор на коментар
е вашият( да се разбира-на комунистическите престъпници) най-болезнен трън намазан с КУРаре и забит смъртоносно в окото на звяра "Б"К П-"Б" С П, защото е ваш бивш кадър, който ви знае най-скритите и тъмни мръсотии, които сте правили през тези цели вече 65 г. власт в България! Този истински ренегат, отвратен от комунизма и комунистическата мафия е най-подходящият човек, който ще ви изличи от лицето на Земята! Затова българският народ е гласувал, гласува и ще продължи да гласува за ГЕРБ и Бойко Борисов, не защото го обичат, а защото ненавиждат точно тези, от които произлизаш ти-Катюшо, а именно от мръсното котило на комунистическата вълча бърлога!
38
Бре, какви мощни пеленгатори! От битака на Илиенци преди 28 години и слухтят като пущка!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19750
архив

- Брато, ти снощи как изгърме...
- Не съм бре, що?
- Ми, викна си такси да те прибира.
- Нормално, не искам да ме глобят.
- Брато... ние пихме у вас бре?!

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2793
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Глoбaлнoтo зaтoплянe щe лиши чoвeчecтвoтo oт нeзaмeнимa зa мoзъĸa мacтнa ĸиceлинa
x