РАЗКРИТИЕ: Общинар от ДеБъ в София задмина по апартаменти Цветанов! Аверът на Прокопиев от псевдозелените Владо Бетона с имоти в Холандия и сметки за милиони

ГОРЕЩО
АВТОРСКИ НОВИНИ

РАЗКРИТИЕ: Общинар от ДеБъ в София задмина по апартаменти Цветанов! Аверът на Прокопиев от псевдозелените Владо Бетона с имоти в Холандия и сметки за милиони

148934
на 04.05.2020
РАЗКРИТИЕ: Общинар от ДеБъ в София задмина по апартаменти Цветанов! Аверът на Прокопиев от псевдозелените Владо Бетона с имоти в Холандия и сметки за милиони

Последвайте ни в Google News Showcase

Шокираща новина за двойния морал на ДеБъ и псевдозелените потресе природозащитниците. Оказа се, че един от най-богатите общински съветници там е именно небезизвестният пишман еколог, общинар от ДеБъ и съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

От подадените встъпителни декларации на кметовете, зам.-кметове и общинари, става ясно, че Панев притежава апартамент в холандския град Тилбург на стойност 356 935 лв, 4 големи апартамента в София и акции и дялове за 2 882 792 лв. В кръга на шегата, но не съвсем този скромен борец за екология задмина по недвижими имоти дори известния с апартаментските си истории Цветанов.

Известният кадър на подсъдимия Иво Прокопиев, има възможности, на които всеки обикновен българин, че и бизнесмен би завидял. Четири апартамента в столицата и един в Холандия, близо три милиона в акции и дялове….”Интересно… Уотсън”- би възкликнал Шерлок Холмс.

Наскоро този имотен природолюбител каза че "олигархията ще се преориентира към зелената икономика". Ама няма нужда да се преориентира, те зелените отдавна станаха една мила природолюбива олигархия. То от „честни” борци за екология с по пет апартамента и 55 гранта на година за родните олигарси място не остана в „зелената икономика”.

Все пак интересно е как в страна като нашата се спестяват парици за толкоз имоти че и толкоз милиони в акции, особено ако си и в политиката и браниш екологията от лошите? Сигурно с честен труд и пот на челото.

От търговския регистър е видно, че Владислав Панев е бил директор в строителния "Премиер фонд АДСИЦ" до 2009 година. Участието му е по линия на контролираното от него дружество “Скай управление на активи”, което е придобило дял в инвестиционния фонд. Независимо, че Панев излиза от съвета на директорите през 2009 г., вероятно неговата финансова компания все още притежава дял там.

В средите на „зелените“ се твърди от години, че Панев има участие в най-различни фирми чрез поставени лица. Чудно как точно фирма свързана с „борецът“ за чиста природа и противник на всички големи проекти и леенето на бетон лее бетон като за световно в мащабно строителство на ваканционно селище в непосредствена близост с Национален парк “Централен Балкан”. Публичната информация за дейността на "Премиер фонд" става доста оскъдна след 2015 г.

За пореден път ставаме свидетели на политическото лицемерие ДеБЪ и псевдозелените, което обаче не изненадва никого, защото духът на Бай ви Ганьо е жив, и доказателство за това е борецът за чиста и света природа, общинския съветник, на когото на галено викали „Владо Бетона”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК