РАЗКРИТИЕ: Прокопиев взел 105 хил. лв. от ГЕРБ

Политика

РАЗКРИТИЕ: Прокопиев взел 105 хил. лв. от ГЕРБ

53127
на 30.11.2020
РАЗКРИТИЕ: Прокопиев взел 105 хил. лв. от ГЕРБ
Автор:   ПИК

Подсъдимият медиен магнат Иво Прокопиев, който от години се прави на обективен и независим, а често дори на опозиционер, е лапнал от партия ГЕРБ цели105 278 лв. Това става ясно от справка за разходите на партиите за медийна реклама. 

препоръчано

Въпросната сума съвсем официално е вписана в данните за медийно финансиране за 2019 г. Там ясно се вижда, че уж опозиционните „Дневник” и „Капитал” са получили финансова инжекция от шестцифрена сума срещу медийни услуги.

Сред медийните любимци на властта попада и сайтът „Фактор”. Той е прибрал от управляващата партия два транша от по 50 000 лв. плюс още няколко по 5 000 лв.

Друга уж опозиционна медия - "Медиапул", чийто собственик е говорителката на Иван Костов - Стояна Георгиева, също се е зарадвала на финансова подкрепа от страна на ГЕРБ - поне два пъти по 21 000 лв.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това