РАЗКРИТИЕ! "Сглобката" зачената в... манастир

Епицентър

РАЗКРИТИЕ! "Сглобката" зачената в... манастир

87497
на 03.09.2023
РАЗКРИТИЕ! Сглобката зачената в... манастир
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на СДС Румен Христов заяви, че не вижда проблем, че убитият Алексей Петров е спомогнал за диалога между лидерите на ГЕРБ и ПП. „Не съм сигурен доколко неговата роля е толкова важна. В политиката има и компромиси, но не трябва да са за сметка на България. Очевидно като друго не е успял, се е стигнало да логистиката на г-н Петров”, каза Христов пред Нова телевизия и допълни, че не е знаел за срещи извън официалните между първите две партии.

препоръчано

„Аз съм участвал на официални срещи. Когато се съставя има и други логистични срещи. Няма нищо лошо, трябваше да се постигне сближаване между двете формации. Да не забравяме, че Кирил Петков арестува Бойко Борисов трябваше да се намери изглаждане на взаимоотношения в името на България. Не са високопарни  тези приказки ние не печелим от тази коалиция”.

Синият партиен лидер разказа кое е мястото, за което покойният бизнесмен е осигурил логистика да се срещнат Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев.

„Доколкото разбрах, се коментира някакъв манастир като място, където да няма любопитни очи. Доколкото чух за Самоковския манастир става въпрос”, каза Христов.

След като Борисов обвини кабинета, ръководен от Николай Денков, че се правят еднолични смени по върховете на държавната администрация, Румен Христов коментира и дали е стабилно управлението и отправи предупреждение. „Към днешна дата сравнително да. Поголовното сменяне на членове на бордове на директори, на регионални сектори, без консултации дори с ДБ, а еднолично от ПП, може да прелее чашата на търпението и да се счупи „сглобката”. Като чели оня запис, дето изтече, се изпълнява. А това не е добре”, каза Христов.

До момента нито Кирил Петков, който е в чужбина, нито Асен Василев, са коментирали темата, а очакванията са следващата седмица да има лидерска среща за възстановяване на диалога между лидерите.
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК