РАЗКРИТИЕ: "Тайният" свидетел на Манолова срещу Борисов в топла връзка с кандидат-депутатка на Божков (СНИМКИ)

Акценти

РАЗКРИТИЕ: "Тайният" свидетел на Манолова срещу Борисов в топла връзка с кандидат-депутатка на Божков (СНИМКИ)

174612
на 06.05.2021
РАЗКРИТИЕ: Тайният свидетел на Манолова срещу Борисов в топла връзка с кандидат-депутатка на Божков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

За скандална връзка между свидетеля, който Мая Манолова извади срещу Бойко Борисов, сигнализира журналистката Калина Паскалева. Светослав Илчовски от Кнежа, който опита да оплете в неясен сценарий премиера, се познава отлично с кандидат-депутатката от партия Българско национално обединение на Васил Божков - Мария Димитрова. 

препоръчано

"Кандидат-депутатката от партията на Васил Божков - Мария Димитрова, е близка с Йоана, майка на децата на Камен Лозанов - много близък семеен приятел на "тайния" свидетел срещу Борисов - Илчовски, който пък вчера Мая Манолова показа и всички медии се "избиха" да цитират относно шкафчета и кюлчета. Всички замесени са от Плевен - познаваме се лично повече от 10 години. 

Не мога и няма как да разбера защо НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ПОКАЗА ТАЗИ ВРЪЗКА НА ИЛЧОВСКИ - имат достатъчно общи снимки в социалните мрежи. Аз задавам само един въпрос и той е следният: КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ "ТАЙНИЯ" СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ БОРИСОВ - ИЛЧОВСКИ - И ВАСИЛ БОЖКОВ? Прилагам снимков материал, който ясно показва близки отношения, които провокират много въпроси".

Това гласи публикация на Паскалева във Фейсбук. На една от снимките, с които журналистката и писател прилага, за да затвърди версията си, е от купон, на който приятелката на кандидат-депутатката на Божков - Йоана, е яхнала свидетеля Илчовски на "конче".

На друг от кадрите са Йоана, Камен Лозанов и семейството на Божковата избраница за народен представител, която обаче не се добра до парламента.

Осъзнавайки сериозността на твърденията си, Калина Паскалева отправи молба към полицията. "Първо ще започна с молба до родната полиция да ме наглежда с особено внимание, защото не съм особено сигурна дали няма да ми се случи нещо лошо в следващите месеци", обърна се към властите тя. 

Припомняме, че през март миналата година разследващия журнарист Слави Ангелов бе пребит с железни тръби от маскирани наемнеци в центъра на София. Според една от версиите той може да е бил "поръчан" от хазарния бос заради свои публикации.

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това