Вход
София
Времето в София 22 o C

РАЗКРИТИЕ: Фирма на оскандаления Борислав Игнатов от "ДеБъ" е участвала в избора на новия ВСС (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ: Фирма на оскандаления Борислав Игнатов от "ДеБъ" е участвала в избора на новия ВСС (ДОКУМЕНТИ)

на 19.09.2019
56178
16
РАЗКРИТИЕ: Фирма на оскандаления Борислав Игнатов от "ДеБъ" е участвала в избора на новия ВСС (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
19.09.2019
16
56178

Фирмата "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк" на издигнатия от "Демократична България" като кандидат за кмет на столицата архитект Борислав Игнатов е участвала в избора на настоящия Висш съдебен съвет (ВСС). Това става ясно от информация в интернет-страницата на кадровия орган, от която е видно, че през пролетта на 2017 г. ВСС е провел процедура по избор на доставчик за временно ползване на система за безжично гласуване за нуждите на общите събрания на следователите, прокурорите и съдиите, които се проведоха по-късно същата година, съобщава "Правен свят".

 

Прогнозната стойност на поръчката е била в размер на 54 670 лв., като изрично е посочено, че сумата не трябва да надвишава 70 000 лв. Документи подават две фирми: един от лидерите на пазара за осигуряване на техническо оборудване за конгреси, събрания и масови мероприятия – "Конгресинженеринг" и фирмата на архитекта от Варна – "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк". Заради дребна техническа грешка, представляваща разминаване от 6 стотинки, "Конгресинженеринг" е отстранена, а фирмата на Игнатов получава поръчката с оферта за изпълнението й от 60 000 лв. Срещу тази сума фирмата на Игнатов се наема да осигури пултове и презентационно оборудване, както и устройства за безжично гласуване, според броя на участниците в общите събрания на магистратите, както следва: за 13 май 2017 г. в зала "Универсиада" – 450 устройства за следователите, за 27 май 2017 г. в зала "Универсиада" – 1500 устройства за прокурорите и за 10 юни 2017 г. в Интер Експо Център – 2250 устройства за съдиите.

 

Така се оказва, че фирмата "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк", чийто едноличен собственик е Борислав Игнатов, е имала ключова роля в организирането, провеждането и взимането на решения с безжично гласуване на общите събрания на магистратите, на които през 2017 г. бяха изслушвани кандидатите от съдебната власт за членове на ВСС. При самото гласуване за кадровици от квотата на следователите, прокурорите и съдиите, магистратите имаха опция да гласуват електронно или с бюлетини от хартия.

 

В навечерието на гласуването през 2017 г. ръководството на Съюза на съдиите в България (ССБ), неправителствената организация с бивш председател Христо Иванов – Български институт за прави инициативи (БИПИ), както и представители на партията на бившия правосъден министър "ДеБъ" и той самият, атакуваха електронния вот на магистратите. Любопитна подробност е, че тогава обект на негативна кампания се оказа единствено системата за прякото електронно гласуване, при която нямаше никакви неизправности, но не и фирмата на Борислав Игнатов, за която става ясно, че е предоставяла устройствата за общите събрания на магистратите от цялата страна.

 

Обстоятелството, че именно фирма на неизвестния доскоро в публичното пространство варненски архитект е имала пряко участие в решаващия етап на избора на част от състава на кадровия орган на съдебната власт, само потвърждава, че политическите сили и свързаните с тях лобистки, икономически и медийни кръгове, издигнали Игнатов за кмет на София, винаги са имали силен интерес към кадруването по върховете на правосъдието у нас.

 

И още един куриоз – Борислав Игнатов, който преди малко повече от две години сключва договор с тогавашния представляващ на ВСС Димитър Узунов, за да получи сумата от 60 000 лв. за отдаването под наем за тридневно ползване на технически устройства, наскоро бе забелязан да протестира срещу процедурата по избор на следващия главен прокурор. Отговорност за провеждането на процедурата има ВСС, в чието съставяне участие е имала собствената фирма на протестиращия кандидат за кмет Игнатов, който стана скадално известен покрай порно снимките на годеницата си.

Сподели:
Напиши коментар »
(16)
1
Колкото пъти го видя , все разкикерената мома с вибраторите виждам......
2
Щот умът ти е в долната глава, с която явно мислиш ден и нощ!
3
Хахахаха....най големия клозет е този псевдо сайт! Обичам Ви и адмирирам невероятните новини, които сътворяват дебилите, работещи тук!
4
Гербаво-патриотичен мозък би се съгласил, че Игнатов реди ВСС. Щом го пише в официоза...
5
отговор на коментар
Добре че го има тоя клозет другарю Гъди, че иначе няма от къде да разберем какви мърсотии ги вършите.
6
ПИК да се разрови в аферите на дългогодишния работодател на Игнатов - Жоро Бонин и какво е вършил за него. Добър архитект е, но според моето мнение и лични контакти София ще попадне в крайно неподходящи ръце ако стане кмет. Нещо като един кмет от голям източен град, карал 4 мандата и съсипал едно бижу...
7
Напълно нормално за комуняците от ДеСиБе, затова и подписаха споразумение с Импексовата БСПеерасти оглавени от Костинбродската уруспия. След като видяха на какъв кмет си избраха, с жена от порно сериали, обърнаха палачинката към другата корвета. Кой им е виновен, че тая уруспия си е показвала най милото за пари, и си е навирала разни неща. Кой и е виновен, че е мислила с курабията си не зглавата.. Порно артистката Чичолина също си показваше карантията, но никой в Италия не квичеше, че я показват гола и надупена, пред разни тъпкачи. Една селска пръчка, подлуди държавата, като командва клепоухия пъпчив Каун, сега се канят още уруспии да ни управляват и правят на луди. Това ли е морала в Импексовата паралелна държава, за която квичи Импексовата болшевишка курабия, проститутки, осъдени рапари наркомани и сводници, чалга корвети, и комунистически държанки, обслужвали дъртите членове на политбюро, и разни измекяри и криминални елементи на прехода. Не благодаря, ще изберем почтените хора за кметове и съветници, корветите и травестити, са за бардака!!
8
Колкото и да плюете по архитекта, всеки мислещ знае, че случая с неговото момиче е поръчков. Искате да елиминирате всеки който застава срещу Юрданка, Усмихнатото лице на корупцията у нас. Може само да завиждате на архитекта и момичето му. Защо не се погледнете в огледалото как изглеждате и какво отношение има към работещите в сайта от нормалната общественост? Грозни и завистливи сте, страхливи и подли, ровите в тоалетните и мръсното бельо на хората които са ви поръчани. И това наричате обективна журналистика????? Малко ви биха, ритаха и плюха на вашия "протест", но следващите пъти ще бъде повече и по-наказателно.
9
Според документите, една фирма се явила на търг и спечелила поръчка за 60 хиляди лева, без нищо скандално около нея. Боколизците от пик естествено виждат конспирация. Все едно някой да обвини макаров, че е създал пищов с който застреляли някой. Посредствена статия и презентация на това, че НН си харесва кочината с бунята и иска да живее в най-селската столлица в ЕС.
10
Е, друго си е Мишо Константинов да даде 10 милиона държавна пара за наем на машини за гласуване само за 1 ден, няма кой да го стигне
11
На мен пък ми се струва, че от цялата тази просташка история, вие от пик излязохте най-оскандалени. Но не ви е за пръв път, Това можете, това правите!
12
А бе Женчо, аз ли и навирах на тия брантия разни гнусотии в половия и орган. Та тя сама си е продала за пари, и то без сводници дори, което е по гнусно и долно, от моят и да е било заставена да проституира жена. Ако ще е това морала, една ку/рва и един продал се за пари плешив кандидат за кмет, не благодаря!!! От тая гнусотия по долно и гнусно е само избора на Костинбродската уруспия, с московска диплома за комсомолска шафрантия и профил, как да обслужва дърт партиен член от политбюро ............................................................................... Само да попитам, защо Костинбродската пиростия, ще замени заплати от 8000лв. с три пъти по малка, и куп държавни привилегии, като на активен борец, ако не се кани да краде, какво друго! Да не би и нея да я изнудва с някакви снимки, от тъмното и минало, като годеницата на кандидата от Да България. Защото до последно казваше и се кълнеше, че няма да се кандидатира, и че проблемите на хората, са новото и амплоа, както и борбата с монополите, и хоп в дълбокото в услуга на червените олигарси и червената мафия и на същите тия монополи, а хората кучета ги яли. Също да попитам, какви постове е избрала за мъжа си, както и за мафиотите братя Галеви и контрабандиста Фози. Защо не ги е поканила в инициативния си комитет тях, и Мишо Шамара, с когото митингуваше за да даде шанс на Олегарски. Какви постове е предвидела за Пеевски, когото посочи за шеф на ДАНС, и за Дудука с когото организираха Костинбродския преврат. И не на последно място питам сестра Галевца, Какъв пост е подготвила, за търговеца на наркотици сводника мангал рапъра Ванко - 1, за когото измисли специален закон, с който го освободи предсрочно от затвора. За чалгарката Анелия, Криско, за човека на Иванчева хваната с подкуп, Вапцаров, както и за червените олигарси бр. Динев няма да питам. Няма да питам и за за легиона от олигарси и мафиоти с които си е имала работа, защото няма да ми стигне един живот. Ето това ви предлага червената латерна, управлението с марката на братя Галеви. Затова не вярвам, че ние софиянци ще изберем една проскубана червена коткудякаща кокошка, пред един трудолюбив и доказал се кмет. Кон за кокошка, няма как да стане...
13
Абе помиярино мръсен защо 24 часа четеш и пишеш в този саит. Имате си позитанско Саит ,имате си някаква телевиизиика сери там ,чии кур търсиш в нашия божествен Саит Пик
14
БСПеерастите около Костинбродската корвета, добре подхвърлят компроматите, които за съжаление са истински, и не оправдават какви ги е вършело това корве до Игнатов. Но целта е на Костинбродсите БСПдирасти, е да привлече балъците около ДСБ, водени от Гнома и Рада дълбоката!!!
15
ДееБъ наглия кандидат деебъ! С краставици и палки в газа се разхожда като паун деебъ. Само проститутки и уруспии деебъ и политиката деебъ.
16
Мая червясалата слива сега е момичето на розово-лилявия Вибратор Игнатов. Може и обратното...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 13983
архив

-Аз кат' съ' напия от нищо не ма' е страх!
-Даже и от жена ти ли?
-Е, чак до такава степен не съм се напивал.

няма нови новини
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
сега
2467
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
Кои са най-големите късметлии тази есен според зодията
x