РАЗКРИТИЕ: Човек на Румен Радев зад менте протест на туроператори (СНИМКА)

Политика

РАЗКРИТИЕ: Човек на Румен Радев зад менте протест на туроператори (СНИМКА)

152961
на 28.07.2020
РАЗКРИТИЕ: Човек на Румен Радев зад менте протест на туроператори (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Човек на Румен Радев организира днес протеста на туроператори, от който обаче официалните организации се разграничиха и го обявиха за менте. Т.нар. обединение "Бъдеще за туризма" обяви стачка на фирми за изходящ туризъм. Един от тарторите на организацията е Емил Абазов, който е управител на "Премио травел". Той обаче бе разкрит като човек на президента и затова не е случайно, че опитва да буни бранша. Абазов сам се е похвалил в своя фейсбук с грамота на президента Румен Радев. По този начин лъсва истинската причина за организирания протест днес.

препоръчано

"Той е политически и е насочен срещу правителството. Ние нямаме нищо общо и мерките на правителството ни помагат", категорични са в сектора.

Румен Драганов, член на Националния борд по туризъм обяви вчера, че това обединение е съставено от ИТ специалисти, а не от хора от бранша. Според него този тип туроператори дължат пари на своите клиенти и не са ги върнали.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК