РАЗКРИТИ: Гробовното трио на Божков пръснали близо 100 бона - продължават да просят пари за незаконните си метежи

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИ: Гробовното трио на Божков пръснали близо 100 бона - продължават да просят пари за незаконните си метежи

186229
на 14.09.2020
РАЗКРИТИ: Гробовното трио на Божков пръснали близо 100 бона - продължават да просят пари за незаконните си метежи
Автор:   ПИК

Гробовното трио в лицето на Николай Хаджигенов, Велислав Минеков и бащата на фалшивите новини Арман Бабикян са пръснали близо 100 хиляди лева за незаконните си метежи. При това сумата е само малка част - тази, която признават официално.  

препоръчано

Тримата се жалват, че до момента незнайно кой и по какви причини им е дарил 91 хиляди лева, от които са останали 10 бона. За какво са похарчени и от къде точно са дошли тези суми не става ясно. За близо два месеца обаче, Гробовното трио добре са усвоили парите, като продължават да просят. В съобщението си те призовават всеки който иска да им превежда пари, а титуляр на сметката е Хаджигенов. Отчетност обаче няма никаква и е странно, че НАП не се заема със случая. 

Както ПИК не веднъж показа, тримата в последните седмици не пестят пари за скъпи ресторанти. Така например преди дни бяха забелязани в едно от най-култовите и скъпи заведения в Пловдив. Минеков и Бабикян бяха седнали да се подкрепят, преди да се изсипят с тумбата си лумпени да ръкопляскат на Румен Радев и да го пазят от народното недоволство, защото вече му искат оставката, където и да се появи.

Почти всеки ден пък Гробовното трио, заедно с някои от най-близките си съмишленици пият в заведението пред президентството, където само едно кафе е над 2 лева. Самите те пък не работят нищо и очевидно си взимат заплатата от "даренията".

Важно уточнение в съобщението им е, че се приемат пари само от физически лица. Причината е, че така става трудно преводите да бъдат проследени, но е обществена тайна, че в основата стои хазартния бос Васил Божков, който не спира да ги подкрепя през фейсбук профила си, а те на терен заедно с Румен Радев изпълняват поръчката да свалят законно избраната власт с кръв и метежи.  

Сподели:
Бомба x
Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19 Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 221
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това