Разкриха най-новата роля на Хари Потър

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Разкриха най-новата роля на Хари Потър

6029
на 21.01.2022
Разкриха най-новата роля на Хари Потър
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Даниел Радклиф, добил световна популярност под белега на най-известния магьосник в света Хари Потър, ще блесне в нова светлина – като музикант.

препоръчано

Не става въпрос обаче за смяна на професията, а за филма "Странен: Историята на Ал Янкович". В биографичната лента Радклиф ще изиграе Странният Ал, известен с пародийните си песни и забавни видеа.

"Когато последният ми филм UHF излезе на екран през 1989-а, дадох клетва на феновете, че ще пускам филми на всеки 33 години, по часовник. Радвам се да споделя, че се движим по график. И съм много щастлив, че Даниел Радклиф ще ме изиграе. Нямам никакво съмнение, че това е ролята, с която идните поколения ще го запомнят", заяви самият Ал, цитиран от Contactmusic.

Сценарият и режисурата са поверени на Ерик Апел. "Когато Странният Ал ме накара насила да седна и да изслушам историята на живота му изобщо не повярвах на думите му, но знаех, че трябва да направя филм", каза той.

Снимачният процес ще стартира през февруари в Лос Анджелис. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК