РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта

КОМЕНТАРИ

РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта

94750
на 04.04.2019
РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта
Автор:   Ива Николова

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Днешното проговаряне на скандалния шеф на ВКС Лозан Панов, когато видя поръчания от него микрофон от Би Ти Ви и една конкретна репортерка с демонстративни обвързаности с кръга около Панов, както и паралелните изявления на президента Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова по адрес на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, разкриха фронта на най-вулгарното политическо задкулисие в България.

препоръчано

Вулгарното задкулисие, което се опитва да влезе във властта през задния вход и да държи в заблуда цялото общество чрез фалшификати, манипулации и поръчкови медии.

Тези порочни обвързаности трябва да са ясни на българските граждани, особено преди предстоящите избори.

Ето крещящата хронология на събитията.

Финансираната от бившата структура на ЦРУ, а сега именувала се "Америка за България", медия - "Свободна Европа", изнася данни за закупен на занижени цени апартамент от шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов от фирма "Артекс".

Става ясно, че от същата фирма също на занижени цени са закупили апартаменти правосъдният министър Цецка Цачева и двама зам.-министри. Всички те подават оставки, които са приети от премиера Бойко Борисов.

Разкрит е обаче и фактът, че от същата фирма на рекордно ниски цени е закупила жилище на името на своя фирма съпругата на шефа на ВКС Лозан Панов, а кумове на тяхната сватба са именно собствениците на "Артекс" Пламен и Весела Мирянови. Въпросните медии не тръбят за това. Не искат оставки. Лозан Панов не подава оставка.

Също грантово зависимото чрез директора на новините Би Ти Ви - Венелин Петков, панически се втурва да разкрива, че старо жилище в блок от времето на соца и нямащо нищо общо с "Артекс", срещу ипотека е закупил шефът на КОНПИ Пламен Георгиев. Панически манипулират обществото с търсене на някакви несъответствия в нотариалния му акт и общото покривно пространство, до което излаз има неговото жилище, тъй като е на последния етаж.

Всички грантово зависими медии, начело с тези на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, който е със запорирано имущество от КОНПИ и заради обвиненията си за пране на пари от години е в центъра на войната срещу прокуратурата в България, са издигнали за знаме Лозан Панов и не отронват нито дума за неговите зависимости. Вместо това най-вече Би Ти Ви и местният поръчков репортер Петър Нанев, се съсредоточават в преследване на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, за да заглушат скандала с Панов.

Заглушаването продължава с информация, че синът на шефа на Националната следствена служба Борислав Сарафов се е сдобил с апартамент на сума, която според тях не можел да притежава. Той обясняват подробно това.

Пламен Георгиев също дава подробни обяснения за собствеността си, въпросното покривно пространство и показва документи от всички институции.

Лозан Панов мълчи.

Съпругата на Лозан Панов - Елисавета Панова, наречена от бившия правосъден министър Христо Иванов - Черния лебед, свиква пресконференция само за медиите от кръга на "Прокопиев" и "Евроком".

На пресконференцията отиват и останалите медии, но не се появяват именно поканените от Панова. Пресконференцията първо е отложена, а сетне отменена, а полиция изгонва медиите от определеното от Панова място. Пресконференцията не се състои.

Лозан Панов мълчи.

След като незаконно не е свиквал заседание на КСНС в течение на повече от година президентът Румен Радев свиква КСНС на тема борба с корупцията, макар до ден днешен да не е обяснил закононарушенията си с назначаването на любовницата си на две длъжности във ВВС, нито зависимостите си от "Грипен" и сделката за изтребителите, нито поръчката за джипове на стойност 29 млн. лв. от фирма на Гриша Ганчев, направена от служебния му кабинет.

Главният прокурор Сотир Цацаров назначава проверки на имущественото състояние на Сарафов, Пламен Георгиев и Лозан Панов.

Премиерът Борисов призовава Сарафов, Пламен Георгиев  и Лозан Панов да излязат в продължителен отпуск до приключването на проверките.

Пламен Георгиев обявява, е излиза в продължителен отпуск до приключването на проверката срещу него.

От президентството разпространяват съобщение, че вече са свалили доверието си от Пламен Георгиев и затова на заседанието на КСНС е поканен заместника му.

Лозан Панов мълчи.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова напада оостро шефа на КОНПИ Пламен Георгиев и заявява, че БСП ще внесе в парламента, в чиято работа депутатите ѝ и тя не участват, искане за неговата оставка, без до ден днешен да е обяснила с какви средства е закупила на безценица апартаменти, след като е приватизирала "Техноимпекс". Нито пък говорителката на парламентарната ѝ група Елена Йончева да е обяснила произхода на над 2 милиона лева, с които е станала собственичка на жилища, магазини, вила и гори.

Лоззан Панов мълчи.

Пет минути преди края на заседанието на ВСС към медиите долу се присъединява въпросната репортерка от Би Ти Ви. Почти в същия момент Лозан Панов напуска заседанието на съдебното правителство и отказва да говори пред ПИК.

Репортерката го причаква отвън и той с готовност започва да дава напълно неадекватни отговори за обвързаностите си със собствениците на "Артекс" и свои кумове Мирянови, като заявява, че няма да подаде оставка, нито ще излезе в отпуск.

Хронологично представените факти около скандала "Апартаментгейт" разкриват следните порочни зависимости.

1. Група от медии, свързани с подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, които от години атакуват прокуратурата и главния прокурор Сотир Цацаров, защото разследва Прокопиев и останалите олигарси, и чиито фронтмен на битката им с тях  е Лозан Панов, започват яростна атака срещу правителството преди изборите.

2. След като става ясно, че Лозан Панов е в още по-чудовищна схема от атакуваните, същите медии отместват темата, като подхващат битка срещу шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, който запорира имуществото на Прокопиев и други олигарси.

3. На техните позиции веднага застават президентът Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

И целият миризлив чорап на трескавите крясъци, започнали от "Свободна Европа", минали през медиите на подсъдимия олигарх със запорирано имущество Иво Прокопиев и Би Ти Ви се разплита.

Тези хора, забъркани в ужасни корупционни схеми, разследвани от прокуратурата и влезли и в съда, са пряко обвързани помежду си и имат само една цел - отстраняване на всички, които разкриват, проверяват или атакуват техните обвързаности и незаконните им действия от прокуратурата през органа, който запорира имуществото им, до правителството.

Няма социологическа агенция, която да сочи, че някоя от техните политически сили като БСП и Демократична България са в състояние да направят това на избори. Затова те са решени на всичко, за да влязат във властта през задния вход и да си разчистят сметките с всички, които се занимават с аферите им, за да продължат да ги вършат необезпокоявани.

Крадците викат: дръжте крадеца.

Обществото обаче трябва да е наясно за цялото мръсно задкулисие, което стои зад сегашните самопровъзгласили се "борци против корупцията".

Те до един незабавно трябва да напуснат политиката, а глашатаите им от "Свободна Европа", Би Ти Ви и цялата групичка на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев да си намерят някаква друга работа, защото тая, с който са се захванали, изобщо не им иде отръки.

Вън корумпетата от политиката и медиите!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК