Вход
София
Времето в София 28 o C

РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта

РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта

на 04.04.2019
80053
49
РАЗКРИХА СЕ: Лозан Панов, Прокопитата, Нинова, Румен Радев и Би Ти Ви - крадците викат: дръжте крадеца! Ето я схемата на подсъдимите олигарси, медиите и политиците им срещу прокуратурата и властта
04.04.2019
49
80053

Днешното проговаряне на скандалния шеф на ВКС Лозан Панов, когато видя поръчания от него микрофон от Би Ти Ви и една конкретна репортерка с демонстративни обвързаности с кръга около Панов, както и паралелните изявления на президента Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова по адрес на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, разкриха фронта на най-вулгарното политическо задкулисие в България.

Вулгарното задкулисие, което се опитва да влезе във властта през задния вход и да държи в заблуда цялото общество чрез фалшификати, манипулации и поръчкови медии.

Тези порочни обвързаности трябва да са ясни на българските граждани, особено преди предстоящите избори.

Ето крещящата хронология на събитията.

Финансираната от бившата структура на ЦРУ, а сега именувала се "Америка за България", медия - "Свободна Европа", изнася данни за закупен на занижени цени апартамент от шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов от фирма "Артекс".

Става ясно, че от същата фирма също на занижени цени са закупили апартаменти правосъдният министър Цецка Цачева и двама зам.-министри. Всички те подават оставки, които са приети от премиера Бойко Борисов.

Разкрит е обаче и фактът, че от същата фирма на рекордно ниски цени е закупила жилище на името на своя фирма съпругата на шефа на ВКС Лозан Панов, а кумове на тяхната сватба са именно собствениците на "Артекс" Пламен и Весела Мирянови. Въпросните медии не тръбят за това. Не искат оставки. Лозан Панов не подава оставка.

Също грантово зависимото чрез директора на новините Би Ти Ви - Венелин Петков, панически се втурва да разкрива, че старо жилище в блок от времето на соца и нямащо нищо общо с "Артекс", срещу ипотека е закупил шефът на КОНПИ Пламен Георгиев. Панически манипулират обществото с търсене на някакви несъответствия в нотариалния му акт и общото покривно пространство, до което излаз има неговото жилище, тъй като е на последния етаж.

Всички грантово зависими медии, начело с тези на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, който е със запорирано имущество от КОНПИ и заради обвиненията си за пране на пари от години е в центъра на войната срещу прокуратурата в България, са издигнали за знаме Лозан Панов и не отронват нито дума за неговите зависимости. Вместо това най-вече Би Ти Ви и местният поръчков репортер Петър Нанев, се съсредоточават в преследване на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, за да заглушат скандала с Панов.

Заглушаването продължава с информация, че синът на шефа на Националната следствена служба Борислав Сарафов се е сдобил с апартамент на сума, която според тях не можел да притежава. Той обясняват подробно това.

Пламен Георгиев също дава подробни обяснения за собствеността си, въпросното покривно пространство и показва документи от всички институции.

Лозан Панов мълчи.

Съпругата на Лозан Панов - Елисавета Панова, наречена от бившия правосъден министър Христо Иванов - Черния лебед, свиква пресконференция само за медиите от кръга на "Прокопиев" и "Евроком".

На пресконференцията отиват и останалите медии, но не се появяват именно поканените от Панова. Пресконференцията първо е отложена, а сетне отменена, а полиция изгонва медиите от определеното от Панова място. Пресконференцията не се състои.

Лозан Панов мълчи.

След като незаконно не е свиквал заседание на КСНС в течение на повече от година президентът Румен Радев свиква КСНС на тема борба с корупцията, макар до ден днешен да не е обяснил закононарушенията си с назначаването на любовницата си на две длъжности във ВВС, нито зависимостите си от "Грипен" и сделката за изтребителите, нито поръчката за джипове на стойност 29 млн. лв. от фирма на Гриша Ганчев, направена от служебния му кабинет.

Главният прокурор Сотир Цацаров назначава проверки на имущественото състояние на Сарафов, Пламен Георгиев и Лозан Панов.

Премиерът Борисов призовава Сарафов, Пламен Георгиев  и Лозан Панов да излязат в продължителен отпуск до приключването на проверките.

Пламен Георгиев обявява, е излиза в продължителен отпуск до приключването на проверката срещу него.

От президентството разпространяват съобщение, че вече са свалили доверието си от Пламен Георгиев и затова на заседанието на КСНС е поканен заместника му.

Лозан Панов мълчи.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова напада оостро шефа на КОНПИ Пламен Георгиев и заявява, че БСП ще внесе в парламента, в чиято работа депутатите ѝ и тя не участват, искане за неговата оставка, без до ден днешен да е обяснила с какви средства е закупила на безценица апартаменти, след като е приватизирала "Техноимпекс". Нито пък говорителката на парламентарната ѝ група Елена Йончева да е обяснила произхода на над 2 милиона лева, с които е станала собственичка на жилища, магазини, вила и гори.

Лоззан Панов мълчи.

Пет минути преди края на заседанието на ВСС към медиите долу се присъединява въпросната репортерка от Би Ти Ви. Почти в същия момент Лозан Панов напуска заседанието на съдебното правителство и отказва да говори пред ПИК.

Репортерката го причаква отвън и той с готовност започва да дава напълно неадекватни отговори за обвързаностите си със собствениците на "Артекс" и свои кумове Мирянови, като заявява, че няма да подаде оставка, нито ще излезе в отпуск.

Хронологично представените факти около скандала "Апартаментгейт" разкриват следните порочни зависимости.

1. Група от медии, свързани с подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, които от години атакуват прокуратурата и главния прокурор Сотир Цацаров, защото разследва Прокопиев и останалите олигарси, и чиито фронтмен на битката им с тях  е Лозан Панов, започват яростна атака срещу правителството преди изборите.

2. След като става ясно, че Лозан Панов е в още по-чудовищна схема от атакуваните, същите медии отместват темата, като подхващат битка срещу шефа на КОНПИ Пламен Георгиев, който запорира имуществото на Прокопиев и други олигарси.

3. На техните позиции веднага застават президентът Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

И целият миризлив чорап на трескавите крясъци, започнали от "Свободна Европа", минали през медиите на подсъдимия олигарх със запорирано имущество Иво Прокопиев и Би Ти Ви се разплита.

Тези хора, забъркани в ужасни корупционни схеми, разследвани от прокуратурата и влезли и в съда, са пряко обвързани помежду си и имат само една цел - отстраняване на всички, които разкриват, проверяват или атакуват техните обвързаности и незаконните им действия от прокуратурата през органа, който запорира имуществото им, до правителството.

Няма социологическа агенция, която да сочи, че някоя от техните политически сили като БСП и Демократична България са в състояние да направят това на избори. Затова те са решени на всичко, за да влязат във властта през задния вход и да си разчистят сметките с всички, които се занимават с аферите им, за да продължат да ги вършат необезпокоявани.

Крадците викат: дръжте крадеца.

Обществото обаче трябва да е наясно за цялото мръсно задкулисие, което стои зад сегашните самопровъзгласили се "борци против корупцията".

Те до един незабавно трябва да напуснат политиката, а глашатаите им от "Свободна Европа", Би Ти Ви и цялата групичка на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев да си намерят някаква друга работа, защото тая, с който са се захванали, изобщо не им иде отръки.

Вън корумпетата от политиката и медиите!

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Пеят щурците, грее луна, а Ива Hиколова е сама с фантазиите си...
3
Че ПИК-а ако сте малко коректни ще кажете, че от всички Лозан ви Панов е най-малко виновен. Бъдещата му съпруга си купила жилище от близки приятели на по-ниска цена преди не знам си колко време. Оставете поне съдебната система да не е в ръцете на Дебелян ви.
4
Аз да питам Защо Нинова трябва да плаща 30 000 000 на Миков ? Като е можела да мине и с 30 000 примерно
5
Малко хора четат ПИК.Затова всички мръсотии на лидерите на БСП - комунисти трябва да бъдат разкрити по всички централни медии.
6
Нечистоплътната телевизийка „Чур“ отново се овъртоли в битови скандали за едната заплата. Няма командировъчни, няма бонуси, няма хонорари. Беднотийка и то за да измисля новини в полза на Първия. Този път къртите
7
Алооооу, гов0рите САМО ЗА ПОДЪДИМИ бе БОКЛУЦИ.Говорете, когато НЯКЪДЕ ИМА ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА....Това, че са подсъдими НЕ ОЗНАЧАВА АБСОЛЮТНО НИЩО.....НЕЩАСТНИ БОКЛУЦИ.
8
Ивет ,с кое полукълбо измисли този буламач, красавицо. !!!!!!!!!
9
И той е отказал 30 000 000 искал 50 000 000..
10
ПEДEPACЧЕ, ако медиите казваха истината за ГЕЙберастите ТИКВАТА, ПИПОНЯ, ЛОЕНИТЕ ТОПКИ, и ЦЕЛИЯ БОСТАН ОТДАВНА ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ.ГЕЙберастки МИРИЗЛИВ EБAH ГЪ3.
11
Иве, при теб полета на мисълта се осъществява само чрез разахване на двете щръкнали ушета разполежени от двете страни на вакуумната област над раменете!
12
Тая красивата ви репортерка ива хептен хвана влака--- или яхна метлата=
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Всички гореописаните да влизат в пандизата. Цацаров да ги подпука
15
ах, големи схемаджии излязохте бе п.к-льовци!
16
Този Лозан Панов , как може ? То се бива , бива, но Лозан Панов как може да да стане такъв противен Лозан Панов. Говореше се наистина за този Лозан Панов , но истинския Лозан Панов направо ни унищожи. Нямали кой да му каже Абе Лозане, какъв си ти Лозан Панов ? Не те ли е срам Лозане.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Баба Ивче в акция, страхотно! Въпроса е, без хапчета ли е писала това чудо или с много хапчета? Горката женица, много и се иска да е известна и търсена, но гена си е ген, мизерното мислене, външна грозота, отблъскващи реакции и писане на подобни материали срещу заплащане. Един път е осъдена вече да плати 40 000 лева на един от правителството, не и ли стига? Според мен ще има още дела.
19
...цялата Тролска маса скача да залива автора с помия, значи статията е ...вярна!
20
Устата на урунгела баба Ива, не става и за химическа тоалетна. Става за селски клозет.
21
Безкрайните глупави разкрития на Пик....
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Доле ГЕРП
25
v puiblikaciata na groznicatsa DIVA NIKOLOVA chovek prekrasno moje da si napravi izvodi za istinskoto i sashtestvo. Palna prostashtina,seliania,divotia,negramotnost i prochie strui ot tozi izraz na t.n. GOSPOJA - ot Gabrfovodlajnicata nas Tomi Donchev VAN KORUMPETATA OT POLITIKATA- EVROPEISKA JURNALISTKA.......NIAMA SHTO !!!!!!!
26
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЪЩО ИМ ПРИГЛАСЯ ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СА В ЕДИН ОТБОР С БТВ... ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОБВЪРЗАНОСТИ БТВ,НОВА,ЕВРОКОМ С КОМУНИСТИ,РАДАН КЪНЕВЦИ И ПИШМАН ОЛИГАРСИ КАТО ПРОКОПИЕВ И САШО ДОНЧЕВЦИ СИ ЛИЧАТ ОТ САМОЛЕТ... БИХ ДОБАВИЛ БОЙКО ВАСИЛЕВ ПАНОРАМАТА И ЩЕ ВИДИТЕ ГОЛЯМОТО МОЩНО ОБЕДИНЕНИЕ ПРОТИВ БОРИСОВ...
28
Баба Яга пак се е развихрила! Пийте с ги редовно тия хапчета, бе журналисти от ПИК! Иначе д-р Николай Михайлов и екипът му трябва спешно да се намесят!
29
Баба Ива пак не си пие хапчетата. Ивче не откачай, идва края на ОПГ ГЕРБ. Интересуваме защо Рудолф не коментира апартамент гей, да не би да е в пенсия. Деса ОПЩАТА СИ ТРАЕ, Пияният ПРОФЕСОР е туч,става ли нещо у държавата.
30
Баба Ива пак не си пие хапчетата. Ивче не откачай, идва края на ОПГ ГЕРБ. Интересуваме защо Рудолф не коментира апартамент гей, да не би да е в пенсия. Деса ОПЩАТА СИ ТРАЕ, Пияният ПРОФЕСОР е туч,става ли нещо у държавата.
31
Ехоо ПИК къде е Румен Радев освен в заглавието ??? И така ли нищо нередно не видя вашата медия в ГЕРБ че нямате 1 негатив за тази ПП ?????
32
Ива е ЛУДА ЛУДА ЛУДА
33
Ама наистина циците на гербер трола е бан Р О Ш К О са по-големи от на траверс Ангелков.
34
След като избрали Корнелия Нинова за председател на БСП , тя обещала да свали Бойко Борисов. Имало само един малък проблем - той не си падал по нея!.....На предизборна среща баба Дора се оплакала на Корнелия Нинова: - Много сме зле другарко Нинова.Живеем в една стая две семейства и единствената ни храна е хляб и млякото на козичката ни.Направете нещо за нас! - О, значи имате коза,вкарайте и нея в стаята!След една седмица ми се обади на този номер по телефона. След една седмица: - Другарко Нинова, работата стана съвсем зле.Направо от вонята не се диша. - А сега изкарайте козата от стаята. След една седмица пак на предизборна среща пред журналисти: - Е, как е, бабо Доре? - О, много съм доволна другарко.Сега се диша прекрасно. Много съм щастлива! - Е, видяхте ли всички как направихме жената щастлива благодарение на нашата партия.Така ще направим и вас щастливи!-рекла Нинова.
35
Абе много тикви и пипони тая вечер бе. В София не остана кой да ви верва. На изборите ще им се отблагодарим подобаващо.
36
БИ ТИ ВИ Е ПРЕСТЪПНА МЕДИЯ , КОЯТО Е СВЪРЗАНА С ТЪМНИТЕ СИЛИ В БЪЛГАРИЯ ,? КОЙТО ИСКАТ ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА И СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПО НЕ ЗАКОННЕН ПЪТ.
37
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон да ми го напраска ми викат ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор, но това е дълга история ............................................................................................................................................. Тоя мухлю клепоухия каун, който се изживява като стожера на светлината, с морал на улична проститутка, лъже повече от моята господарка Импексовата курабия и кучката Ел Йо взети заедно, каквито лъжци са впрочем всичките около Гнома и Рада дълбоката, ха ха ха ха ха ха ха ха.Да.!!!!!
38
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.-------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
39
Ха, ха, ха, пак се скриха "баш умничетата -интелектуалчета от сой"от сайтчето-кенефче ПИК и пак изритаха напред "нежната красавица" с интересните уши, защото много добре знаят, че каквито и глупости и простотии да пише,все ще ги четат с вълнение само суджучените им фенчета, пък и да си измисли нещо криво с което да засегне някой невинен човек, "жълтата"и книжка ще я спаси от "линч"!
40
Ниновици, Йончевици, Пановци изборите ще ги загубите,ще се сгромолясате.
41
do 10 ogledai se golemia manaf idva za teb nama da mi izbagach
42
zachtoto imach mnogo hubavo dupe
43
ГАДНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ НАЧЕЛО С ФУРАЖКАТА СА ГОТОВИ ДА МИНАТ ПРЕЗ ТРУПОВЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТА.НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ ТЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА КРАЖБИТЕ И НАГЛОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.
44
Квото и да пише БАБА Ива.....ГЕРБ са у КИРЕЧА.....шъ има ограмен протестен ВОТ.....Боко Тиквата го боли АУСПУХА от рязаната бургия на Чавушоглу.....шъ го заболи още повече след ИЗБОРИТЕ......Бокоооооо бегай Баце бегааааай иде РУМЪНКАТА
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Ива Николова е клеветница, официално осъдена от вицето Томислав Дончев за 40000 лева. Сега е готова на всякакви поръчкови материали за да избие парите. Пълна гнус - довчера славославеше Нинова и БСП когато свинарят и беше началник, а в същото време оплюваше ГЕРП, но днес след като я осъдиха обърна палачинката. Дали това не цената да си запази имуществото от ЧСИ, който й беше пратен от Дончев?
47
Няма по зловещо наказание на природата върху индивид,който през целия си живот,идиотски мрази и ненавижда другите двуноги.Благодаря на Господ,че когато е раздавал женските прелести,някои са си чоплили носа. Цецо домоуправителя, развърза кесията която я пълни простия българин и щедро раздава на кучета и кучки да лаят по опонента,а когато се наложи да ръфат до кокал.
48
Ива Николова, любов моя, искам те! Красива, умна и интелигентна, дървя се като те видя!
49
отговор на коментар
ВЪПРОСИ: 1. При фалити и разграбане на над 700 милиарда $, пенсионния фонд, банките, целият приватизационен и след приватизационен период, за който комунистическата партия е приела закон за давност, ТРЯБВА ЛИ ДА ИМ СЕ ПРОСТИ ИЛИ ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ? 2. На какви цени са закупени заводи, гори (чрез ограбване на собствениците), имоти и т.н., ще понесат ли отговорност всички олигарси, създадени по време на приватизажията от комунистите? 3. Как за 1 за кратко време едни станаха милионери, за сметка на българският народ? Ще понесат ли отговорност БКП/БСП, респ. ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, за изнесените 55-60 млрд.евро и фалита на КТБ? 4. Вероятно не всички си спомнят, че Станишев, като министър председател, загуби секретни документи. Наистина ли са загубени или..? Ако секретни документи на една държава се загубят, това е равносилно, че работиш против държавата си! 5. Каква сума плати българският народ, за освобождаването на обвиняемата днес Е. Йончева от суданците? 6. По какъв начин обв.Йончева е събрала 2 млн.за закупуването на имотите си+хасиенда на черноморието? Същата да не се спотайва, а публично да оповести как се събират 2 милиона какво и от къде е финансирането им? 7. Публично да бъдат оповестени имотите на ИМПЕКСОВА както в София, така и в Мизия и с. Крумовица? 8. Публично да бъдат оповестени имотите на депутатите от БКП/ БСП, както и на (простреляният Мамол Велев), съпруг на Весела Лечева? Как Милен Велчев (Б.финансов м-р) по времето на Тройната коалиция и брат му Г. Велчев станаха милионери и завладяха черноморието? Защо комунистите са гласували закон да не им се търси отговорност за изчезналите евро фондове? 9. Как се закупува ТЕЦ за 3 000 лв.? Това са все важни въпроси, които се дължат на народа от тези, които ги ограбиха!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 13667
архив

Някъде в Шоплука. Пена вика на Вуте: - Вуте, изяж си млекото, да пукнеш дано! Нали требе да се възстановяваш от операцията, бре!

 

няма нови новини
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
сега
2950
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК: Бойко Борисов култов сред народа - стотици лафове и селфита. "Не ми трябват телевизии. Стига ми Севда TV" (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
Не пипайте хляба с немити ръце, на зло е
x