Разкриха таен тунел за прехвърляне на терористи и мигранти към Турция

Близък изток

Разкриха таен тунел за прехвърляне на терористи и мигранти към Турция

12637
на 10.04.2021
Разкриха таен тунел за прехвърляне на терористи и мигранти към Турция
Автор:   ПИК

Таен подземен тунел са разкрили турските войници в района на пограничния окръг Хатай на границата със Сирия. В съобщение на сайта на турското министерство на отбраната се посочва, че подземното съоръжение се използвало за нелегално прехвърляне на терористи и нелегални мигранти от Сирия към Турция, предаде БТА.

препоръчано

Единият край на тунела с дължина около 100 метра бил на сирийска територия, а другият на турска. Съоръжението било разкрито при операция на войниците от граничната застава в Хатай. При акцията е заловена и група от 24 нелегални мигранти при опит да преминат нелегално в Турция през тунела.

Турция има около 900 км сухопътна граница със Сирия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19 с горещи данни за пандемията и на Гергьовден (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това