РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК! Какво се случва в Америка? Тръмп увеличава преднината си, но...

Епицентър

РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК! Какво се случва в Америка? Тръмп увеличава преднината си, но...

180178
преди 5 часа
РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК! Какво се случва в Америка? Тръмп увеличава преднината си, но...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Всички коментатори казват, че предстоящите на 5 ноември избори за президент в САЩ ще са "най-оспорваните" от поне 50 години, може би въобще в цялата история на САЩ. Какво значи това? Вероятно единият от кандидатите ще получи 269 електорални гласа срещу 268 за противника (необходими са 270 за победа), като последния 1 глас победителят ще получи от район Омаха в щата Небраска, който самостоятелно излъчва един глас, като в самия окръг победителят ще получи 1 глас повече, ха ха ха.

препоръчано

Въобще не е смешно, защото това са коментари от средите на мейнстрийм медиите, които клонят вляво, а ако те предричат подобно развитие, при положение че на терен Доналд (МакДоналд) Тръмп, заради работата му в МакДоналдс, в последните дни и седмици дърпа убедително пред Харис, дори според самите проучвания на левите либерални социологически агенции. Повечето агенции и агрегатори (анализиращи множество данни от различни източници) понастоящем дават около 2 процента преднина за Тръмп ДОРИ на национално равнище, което означава, че Тръмп би надделял разгромно в колебаещите се щати като Джорджия, Аризона, Северна Каролина, Уисконсин, Мичиган, Пенсилвания и Невада. И действително, в Аризона и Джорджия агенциите дават на Тръмп преднина между 5 и 7 процента, малко по-малко в Северна Каролина, както и минимална преднина в повечето щати от Пояса на ръждата, Пенсилвания, Уисконсин и Мичиган. Малко време остава до 5 ноември, а всяка следваща "изява" на Харис я компрометира допълнително, НО... И тук има едно НО. Оказва се, че левите либерални коментатори, предвиждащи фотофиниш, вземат под предвид в изследванията си степента на фалшификации, масови фалшификации за Харис. Те вече започнаха. При ранното гласуване в Аризона и Джорджия републиканците се представят 30 процента по-добре в сравнение с 2020 година, а това е много, би означавало стотици хиляди гласове в повече за Тръмп накрая на надпреварата. Да не забравяме, че консервативните републиканци гласуват предимно в самия изборен ден, така че на 5-ти ноември може да се очаква "червена вълна" (но не червената на комунистите, а червената по цвета на Републиканската партия). И въпреки всичко казват фотофиниш. Защо? В Джорджия, Северна Каролина, Тенеси и някои други щати вече циркулират множество сигнали за машини, маркиращи и отпечатващи погрешен вот - 99 процента печатат вот за демократите вместо коректния за републиканците, въпреки че има и редки обратни случаи. Ще кажете компрометиран вот? Ами, да. Това е, и е МНОГО стряскащо. Събитията от 2020 се повтарят. Може би именно затова главният фалшификатор Джо Байдън, Джо Китаеца, отсега предрича, че изборите щели да бъдат честни, но не знаел дали ще са мирни. Ами и аз не знам при такива манипулации КАК да не се бунтува народът? Гласуваш за един, а избират друг... Много честно, нали? 

Да беше само това. За жалост, манипулациите още от сега са в промишлен мащаб - току-що във Уисконсин откриха над 30 хиляди пощенски бюлетини, които са поискани от НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ адреси, върнати са и НЯКОЙ ги е прибрал. После този НЯКОЙ, очевидно някое от безбройните НПО-та на демократите, ще ги изпрати по пощата обратно и те ще бъдат броени като редовни. За Камала Харис. В Уисконсин разликата обикновено е около 10-20 хиляди гласа, така че ето как комунистката Харис от губеща се превръща в "победителка". След това съдилищата ще си затворят очите. Подобна е и ситуацията в Мичиган, както и в много други щати. Разбира се, този път кампанията на Тръмп е в много по-добра кондиция и той ще събере много повече гласове, сигурно над 80 милиона, но от друга страна подмяната на вота от страна на демократите едва сега започва. А със сигурност те са приготвили милиони, десетки милиони фалшиви бюлетини, някои от които отпечатани в Китай. Така че до последния момент борбата ще е дали Тръмп ще навие повече реални избиратели да гласуват ИЛИ демократите ще изфабрикуват и успеят да прокарат през секциите повече фалшиви бюлетини. Неслучайно съръководителка на кампанията на Харис е прословутата Гретхен Уитмър, губернаторката на щата Мичиган, която е сталинист и пряк назначенец на Джордж Сорос. С това Харис многозначително иска да ни каже: "Кампанията ми ще се концентрира върху измами, а ще управлявам като Гретхен Уитмър". Който разбрал, разбрал. 

И тук идва ролята на съдилищата, които, за съжаление, масово присъждат в полза на демократите, отменяйки и най-беглата следа на налагане на сигурно гласуване от страна на републикански администрации в ключовите щати. В Джорджия отмениха ръчното преброяване на бюлетините като гаранция срещу манипулации (понеже на минали избори се натъквахме на чести големи разминавания в броя), в Аризона съдът допусна като валидни бюлетините, подадени от лица с НЕДОКАЗАНО американско гражданство, в абсолютно противоречие с Конституцията, а в Детройт, Мичиган, администрацията на Уитмър назначи 1000 изборни наблюдатели от демократите срещу 20 от републиканците. Много справедливо, нали? В някои секции в Детройт въобще НЯМА да има представители на републиканците като през 2020 година, после ще се чудим откъде се появяват безброй бюлетини за Байдън (сега Харис). Ами те ще пускат без надзор каквото им падне през машините, а после ще обявят "победа". Естествено, републиканците ги съдят на по-горни инстанции, но докато се превърти процесът..., и то изборите свършили. Това е - манипулация по комунистически. Със своите внедрени кадри Сорос обърна и руинира Америка. Разбира се, и те са били избрани с манипулации. Ето затова трябва да се махнат машините, както и гласуването по пощата.

Така че положението е такова - Тръмп води убедително по подкрепа и брой реално подадени гласове, но демократите комунисти няма да се смирят, докато не направят резултата такъв, какъвто им е изгоден. И затова ще употребят всички средства, законни и незаконни, а когато съдът постанови против тях, те ще обструктират. Ще мажат и ще лъжат, ще пропагандират, ще редактират провални за Харис интервюта, ще крият наличните аутокюта, подаващи й готови реплики, ще плюят по Тръмп, ще си съчиняват истории и компромати, ще прехвърлят собствената си вина върху другите, ще съдят, а когато не ги удовлетворява резултатът, ще палят и чупят всичко, до което се докопат. Ето това е комунизмът, който, за съжаление, е хванал вече здрава почва и в Америка. Партията на магарето, Магарешката партия (понеже символа на демократите е именно магарето) вече открито застава на страната на комунизма, на фалшифицираните избори, на скалъпените процеси, на репресиите против несъгласните, на потъпкването на конституционно уредената свободна реч. Браво на Мъск, който макар винаги в миналото да е гласувал за демократи, сега застана на страната на Тръмп. За жалост, Фейсбук и Гугъл ОТНОВО манипулират съдържанието на социалните мрежи и търсачките. Във Фейсбук алгоритъмът автоматично пресява постовете против Харис, като ги изпраща в дъното на съдържанието, където никой не може да ги види, постовете против Тръмп, верни или неверни, се тиражират най-отгоре, а Гугъл прави същото, ако отворите Гугъл, на първите страници само хвалби за Харис. Не е ли това намеса в изборите? Да не говорим, че в мейнстрийм медиите 95 процента от съдържанието е хвалби за Харис и същия процент оплюване на Тръмп. Справедливо, морално, демократично ли е това, отговарящо на журналистическата етика? Не ли това намеса в изборите? 
Демократите, като истински комунисти, ще продължат да крадат. Но народната любов е с Тръмп, през 2024 година той е по-популярен отвсякога. А МАГА движението се разраства лавинообразно. И с малка помощ от Господ, и въпреки манипулациите, Тръмп ще спечели. Както казват американците, "Год ис ин кънтроул", Бог контролира нещата. Да се надяваме, че така.

Людмил Цветков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК