РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ: Тамошната ДБ и тамошният "букър" Георги Господинов разстреляха Фицо

Епицентър

РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ: Тамошната ДБ и тамошният "букър" Георги Господинов разстреляха Фицо

258690
на 15.05.2024
РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ: Тамошната ДБ и тамошният букър Георги Господинов разстреляха Фицо

Последвайте ни в Google News Showcase

Покушението срещу премиера на словакия Роберт Фицо е политическо!

Това не е криминален акт, а опит за убийство, извършено от активист на либералната партия "Прогресивна Словакия". Това е словашкият политически еквивалент на "Демократична България" у нас - воинстващи либерали, самопровъзгласили се демократи и джендър прогресисти, с идентичен манталитет като тукашните жълтопаветни екстремисти на розовия болшевизъм.

Изродът Юрай Синтула, който простреля Фицо, е писател, драскач на същите тъпотии, като родния "букър" Георги Господинов, който най-вероятно е закичил украинското знаме на профила си, а това на дъгата се вее от терасата на жилището му.

Това са те! Войнстващи дехуманизирани девианти с нацистки уклон, които са готови да убиват, заслепени от фанатизма и нетърпимостта си към всеки, който не споделя извратените им възгледи и се противопоставя на злокобната сатанинска матрица, в която се борят да вкарат Европа и западната цивилизация като цяло. Днес тази либерална паплач показа истинското си лице и фашизоидната си същност.

Робърт Фицо е един истински прогресивен държавник, социалист в здравия смисъл на това понятие, което претърпя серизни метаморфози през последните десетилетия и в крайна сметка днес е узурпирано от една социал-либерална секта и употребено по най-безскрупулен и долен начин.

Някакъв долнопробен маргинал, фанатизиран активист на словашките "добри сили", на тамошната ДБ, покоси доблестен мъж, който застана начело на Словакия и се опълчи на диктата на назначенците на Сорос, които дерибействат в Брюксел и издевателстват над европейските народи, отказа да въоръжава киевската хунта и момчето на Байдън Зеленски и не пожела да поведе сатанинското шествие на извратеняци, наречено Прайд в Братислава.

Робърт отказа да бъде евроатлантик и обяви, че той и народът му няма да приемат псевдоценностите, които словашките жълтопаветници натрапваха на обществото.

Фицо даде надежда на много нормални хора в Словакия и в Европа като цяло, че корпоративният либерал-сатанизъм с всичките му извращения няма да може да прекърши човешкото в нас. Вярвах, че той е един от хората, които ще вдигнат вълна и ще върнат нормалността в Стария свят, към който принадлежа. Днешната мерзост на либералния фанатик в Словакия трябва да накара всички ни да се замислим какъв свят ще оставим на децата си.

Настава време разделно и всеки трябва да се определи на чия страна застава, защото вече не може да си неутрален или по средата. Смирненски го е написал преди повече от 80 години в миниатюрата "Босоногите деца" - "Два свята, единият е излишен!"

Страхил Ангелов
 
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 юли - изненадващи промени за Скорпионите, Стрелците си създават проблеми, от които трудно ще се измъкнат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 юли - изненадващи промени за Скорпионите, Стрелците си създават проблеми, от които трудно ще се измъкнат
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с горещ коментар пред ПИК TV: От днес лидерството на Пеевски е поставено официално под въпрос - само той искаше правителство, Борисов го устройва Главчев Проф. Антоанета Христова с горещ коментар пред ПИК TV: От днес лидерството на Пеевски е поставено официално под въпрос - само той искаше правителство, Борисов го устройва Главчев
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК