РАЗМИНА МУ СЕ: Прокурорският син Васил Михайлов остава под домашен арест

Темида

РАЗМИНА МУ СЕ: Прокурорският син Васил Михайлов остава под домашен арест

14959
на 02.11.2022
РАЗМИНА МУ СЕ: Прокурорският син Васил Михайлов остава под домашен арест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокурорският син Васил Михайлов остава под домашен арест, реши Софийският районен съд тази вечер. Няма категорични и безспорни доказателства да е напуснал адреса, няма експертиза на записите от камерите, съобщава Би Ти Ви.

препоръчано

Според съда той е бил в питейното заведение точно преди да се установи на адреса, а не след това.

Прокурорският син от Перник се изправи днес пред съда. Пред магистратите той самият заяви, че действително е нарушавал домашния си арест. Казва, че го е направил само веднъж и от суеверие.

По думите му, излязъл е за около минута до питейно заведение, за да вземе ключовете си, които бил оставил там още преди да бъде арестуван. Той добави, че съжалява  заради последствията за него в този момент.

От прокуратурата съобщиха, че докато е бил в ареста няколко пъти Васил Михайлов е участвал в сбивания.

По наша информация Васил Михайлов е нарушил мярката си неотклонение пет пъти –  за между 7 и 40 минути, а от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ съобщили това на полицията с три дни закъснение.

За седмицата, в която Васил Михайлов е под домашен арест, проследяващата му гривна е отчела, че е излизал от дома си неведнъж, показва проверката на правосъдното министерство и прокуратурата.

„Към настоящия момент, според събрани свидетелски показания, е установено, че същият е посетил питейно заведение, което е в близост до неговия дом“, съобщи Георги Иванов, наблюдаващ прокурор в Софийска районна прокуратура.

Заради всичко това от прокуратурата поискаха прокурорският син да се върне обратно зад решетките.

„За нас прокурорите няма значение длъжността на даден обвиняем, неговите родствени връзки или социалният му статус. Единствените важни неща за нас са законите и моралът“, допълни Георги Иванов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК