Разпитаха свидетели за копачките на криптовалута в Дупница

Крими

Разпитаха свидетели за копачките на криптовалута в Дупница

28828
на 30.12.2023
Разпитаха свидетели за копачките на криптовалута в Дупница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Разпитани са свидетели по случая с устройствата за криптовалута в Дупница, съобщиха от пресцентъра на МВР. Служители на Община Дупница са подали сигнал към полицията за открити в техен обект три устройства с 19 елемента за "копаене“ на криптовалута.

препоръчано

Незабавно е предприета проверка, в която е участвал и екип на ЕРМ Запад. На място е изяснено, че конфигурациите не са били в режим на работа, не са установени данни за незаконно присъединяване към електроразпределителната мрежа.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед, разпитани са свидетели.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.195, ал.1,т 4.от НК, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК