Разпределят делото на Цветан Цветанов във ВКС публично

ЧАС ПИК

Разпределят делото на Цветан Цветанов във ВКС публично

5799
на 29.10.2015
Разпределят делото на Цветан Цветанов във ВКС публично
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В деловодството на Наказателната колегия на Върховния касационен съд в петък ще бъде публично разпределено делото на Цветан Цветанов, съобщиха от съда. Делото е образувано по протест на Софийската апелативна прокуратура срещу присъда г. на Софийския апелативен съд по въззивно наказателно дело от общ характер. С протестирания акт на апелативния съд Цветан Цветанов е признат за невиновен по обвинението за неизпълнение на служебни задължения с цел осуетяване на наказателно преследване – постановени от него в качеството му на вътрешен министър шест отказа за разпореждане за подслушване на три лица. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК