Разрушени са 30 незаконни постройки в столичния ж.к. "Захарна фабрика"

Животът днес

Разрушени са 30 незаконни постройки в столичния ж.к. "Захарна фабрика"

14817
на 12.08.2019
Разрушени са 30 незаконни постройки в столичния ж.к. Захарна фабрика
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

30 незаконни постройки в столичния квартал "Захарна фабрика" бяха разрушени. Това е втора акция за столичния район "Илинден", първата беше проведена миналата година.  

препоръчано

Според кмета на района Иван Божилов жителите на незаконните постройки са били информирани през 2017-та година, че домовете им подлежат на събаряне. Днес те обаче се изненадаха. "Миналата година казаха, че ще я бутат, ама не се знаеше кога. Сега я бутнаха. Ние сме настанени, а другите казаха, че ще ги настанят", заяви един от жителите на незаконна постройка.

Районните кметове имат за задача да освободят града от незаконните постройки, посочи столичният кмет Йорданка Фандъкова:
"Спокойно се работи от сутринта. Няма напрежение, направена е предварителна подготовка. Имаме съдействието на всички органи и институции, за което им благодаря, и разбира се, остава кметовете да продължат тази много важна дейност, така че постепенно различните квартали да се освобождават от незаконните постройки".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК