Вход
София
Времето в София 12 o C

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: Частна болница точи по 1 милион на месец от здравната каса! Отделенията - празни, лекарите - мъртви души, а инспекцията нехае

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: Частна болница точи по 1 милион на месец от здравната каса! Отделенията - празни, лекарите - мъртви души, а инспекцията нехае

на 06.02.2019
339048
61
РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПИК: Частна болница точи по 1 милион на месец от здравната каса! Отделенията - празни, лекарите - мъртви души, а инспекцията нехае
Автор: ПИК
06.02.2019
61
339048

Стройна схема за източване на здравната каса чрез мъртви души си е измислила управата на лечебно заведение в провинцията.

Депутатите се събират на извънредно заседание - започват да бистрят бюджета за Здравната каса

Депутатите се събират на извънредно заседание - започват да бистрят бюджета за Здравната каса

Бюджетите на Здравната каса и Държавното обществено...

на 06.11.2018

Частната болница МБАЛ Уни Хоспитал в Панагюрище източва по 1 милион лева месечно от здравната каса, без да разполага с лекари, като се възползва само от дипломите на някои от тях, за да доказва нужната бройка специалисти и да получава парите по клинични пътеки, като в същото време хоспитализира и двамата съпрузи едновременно или пък майка и дъщеря в едни и същи ден.

Това научи ПИК от отлично информирани източници. За грубите злоупотреби има куп свидетелства и документите, с които ПИК разполага и се пазят в редакцията при интерес от страна на разследващите органи.

Частната болница се води собственост на "Асарел Медет" и е оборудвана с изключително модерна техника, като разполага с всички възможни отделения, за да получи най-високото 3-то ниво и да работи по всички клинични пътеки. За целта обаче тя трябва да разполага и с определения брой специалисти за всички отделения, което да ѝ гарантира оставането на това ниво.

Картината в многопрофилната болница в Панагюрище с днешна дата обаче е съвсем различна. Амбициозният проект се срива веднага след смъртта на своя създател - проф. д-р Лъчезар Цоцорков, дългогодишен директор на "Асарел Медет", който иска да създаде най-модерното болнично заведение с най-добрите специалисти. Обзавеждането на болницата е за милиони, разполага с най-добрата техника за лъчетерапия, за образна диагностика и дори с изключително скъпия ПЕТ скенер, прегледа на който струва 2000 лева.

За 2 години и половина обаче собствениците сменят 7 управители, като близо половин година болницата се управлява от прокурист, който е на основен трудов договор в Пловдив, а в Панагюрище е на втори договор като анестезиолог, та общо си докарва около 6-7000 лева заплата.

Разследван БСП депутат атакува Здравната каса</p><p>

Разследван БСП депутат атакува Здравната каса

Депутатът от БСП проф. Георги Михайлов, чийто имунитет бе...

на 22.11.2018

Прокуристът пък е съпруг на племенницата на членката на Управителния съвет на болницата Лушка Паланкалиева, която е юрисконсулт на мината, но познанията ѝ в областта на правото се оценяват на 2,60, колкото е изкарала на изпита за нотариуси на конкурса в Министерството на правосъдието.

Едва през декември миналата година в болницата е назначен управител в лицето на местната лекарка д-р Чачова, чиито медицински познания и практики никога не са напускали Панагюрище.

За сметка на това заплатите на лекарите варират между 3 500 и 10 000 лева, което по принцип е мечта за докторското съсловие, само че начинът, по който се набавят средствата би бил твърде любопитен не само за Регионалната здравна инспекция, но и за прокуратурата. Защото те не само получават от здравната каса чрез извършване на фиктивни дейности, но и чрез поддържане на най-високото 3-то ниво на болничното заведение при липсата на медицински персонал за различните отделения и дейности.

Управата на болницата е намерила начин да доказва своята състоятелност, като използва само дипломите на лекари, повечето от които вече пенсионери, а някои може би и починали. Тези лекари никога не се появяват в болницата, макар дори да са включвани в графиците на дежурствата, а за услугата да предоставят дипломите си получават между 500 и 1000 лева.

Липсата на медицински персонал е драстична. Случаят в урологията е най-фрапантният, къй като там гостуващ лекар прави по 10-20 операции на конвейер в събота и неделя, понеже през останалото време работи на друго място. Де факто в урологията няма нито един лекар, но ударните операции се налагат, защото всяко отделение има план колко лева месечно трябва да изкара.

Здравната каса ще изпраща есемеси на пациентите

Здравната каса ще изпраща есемеси на пациентите

Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще ни...

на 27.11.2018

Така например в гастроентерологията месечната норма е 100 000 лева, при положение, че медицинския персонал трябва да плаща и наем за използването на апаратурата, понеже тя не е собственост на болницата, а на предприятието. Оттам обаче са напуснали и д-р Санджаклиев и целият му екип. Неврохирургията също е затворила, тъй като лекарите са напуснали и оттам. От кардиологията е напуснал шефът доц. Димитров и двама специалисти. В ендокренологията е напуснал завеждащият, а в патологията няма нито един лекар на трудов договор, макар болничното заведение да има и морга.

Липсата на кадри обаче се компенсира за пред здравната каса с мнимо хоспитализиране. И Районната здравна инспекция и прокуратурата могат да проследят както договорите на персонала през последните 2,5 години, така и регистрационните книги и веднага да установят, че на една и съща дата за лечение в болницата постъпват съпруг и съпруга, майка и дъщеря и друг тип семейно обвързани хора, чието пребиваване там се осребрява от здравната каса по линия на клиничните пътеки.

Здравното заведение в Панагюрище не прави обществени поръчки за лекарствата, а директно сключва договори, които също се плащат по клиничните пътеки. При това самата болница не е регистрирана по ДДС. Към това се добавят и фрапантните случаи, разказвани от медицинския персонал, за набавянето на кръв. В Панагюрище това не става по строго установените правила, а се припва до Пазарджик например и кръвта се пренася в хладилна чанта.

Много от лекарите, докоснали се до тази схема за източване на НЗОК напускат, а които просто не желаят да влязат в схемите, са уволнявани. Вероятно за това спомага и фактът, че зам.-управителят по финансовата дейност на болницата Николай Господинов е и финансов директор на "Асарел Медет" и кръгът на вътрешния контрол на погромната схема се затваря.

Авторите ѝ обаче искат да държат всичко под контрол, затова не само цялото болнично заведение, но и жилищата на всички лекари и останалия персонал, които не са от Панагюрище, са опасани с камери. Но наблюдението не се извършва от болницата, а от администрацията на мината.

Парите за здравеопазване нарастват в пъти от десетилетия, за тази година те са с 500 милиона повече, но недостигът им става все по-катастрофален, лекарите и медицинските сестри напускат страната, а воят за хронично недофинансираното здравеопазване в България става все по-силен.

Случаят с панагюрската МБАЛ Уни Хоспитал обяснява простичко този парадокс. Необяснимо остава само бездействието на Районния здравен инспекторат, на Министерството на здравеопазването и, разбира се, на прокуратурата за бруталните посегателства над общите пари на нацията за лечение.

Ако компетентните органи не се задействат веднага по този случай, запознати твърдят, че в момента тази болница се опитва да вдигне плащанията си от здравната каса на 1 200 000 лева месечно. Отново с мъртвите си души - болни и мъртвите си души - лекари, с празните отделения и с липсата на персонал и пациенти, за да продължи да се води здравно заведение от най-високото 3-то ниво, което ѝ дава право да усвоява пари от НЗОК по всички клинични пътеки, включително и за пластична хирургия.

Сподели:
свързани новини
Здравната каса и съюза на зъболекарите подписаха рамковия договор за 2019, вдигат парите за лечение с 12% Здравната каса и съюза на зъболекарите подписаха рамковия договор за 2019, вдигат парите за лечение с 12%
Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса...
на 29.01.2019
Напиши коментар »
(61)
1
nedelko KAKAV TI E KOMENTARA ZA TOZI SLU4AI
2
Гарантирано - от Борисов, Пеевски и Цацаров, Застраховано - от ЗД „Олимпик", регистрирано в Кипър, Охранявано - от „Аркус Сигурност" с консултант Митю Очите, Банкови гаранции - от КТБ, Медийно осигуряване и свобода на словото - от ТВ7 и BIT, Кетъринг - от Живко Маринов Суджука, Енергийно обезпечаване – от Ахмед Доган чрез ТЕЦ „Варна“, бат Сали и Гинка от Пазарджик, Самолетни трансфери - Спас от Кочериново, Автобусен превоз – „Д-р Ветко“, Хапчета евтини и бензин евтин – от Светлана Александровна, рускиня, съпруга на г-н Марешки, Редене на павета – от Фандъкова чрез строителна фирма „Джи Пи груп“ AД (контролирана от руския олигарх Валентин Златев), Намазване на ските и пускане по пистата - Марк Жирардели, „собственик“ на „Юлен“, Разораване на дюни, изсичане на гори и бетониране на плажове – от кметовете на ГЕРБ, Дългосрочно безплатно настаняване в луксозни 180 м.кв. апартаменти – от министър Горанов, Опрощаване на неустойки по обществени поръчки – от Министрите на ГЕРБ.
3
ЕСТЕСТВЕНО , БОЛНИЦАТА Е НА ЧЕРВЕН --- ОЛИГАРХ , КОЙТО ФИНАНСИРА БСП / БКП ЗА ИЗБОРИТЕ ! БЪЛГАРИ , ДА ГИ ПРАТИМ НА СМЕТИЩЕТО !
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Великите„АНАЛИЗАТОРИ”? Коментирайте това,а не измислените ВИ глупости!!!
6
ПРЕЗ БОЛНИЦИТЕ СЕ ПЕРАТ НАЙ-ЯКО ПАРИ! СХЕМИТЕ СА ПРОСТИ, НО ЕФЕКТИВНИ! ПОМИСЛЕТЕ, ЗАЩО ПОДОБНА БОЛНИЦА НЕ Е В ГОЛЯМ ГРАД ИЛИ СОФИЯ, А В МАЛКО ГРАДЧЕ...ПРОСТО НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАЦИЕНТИ...БРАВО ЗА МАТЕРИАЛА.
7
Това , че наемат само дипломите на лекарите и им се плаща по 4000 лв без въобще да се явяват е известно. Касата се източва от лекарското съсловие . Лекарите са най-големите крадци у нас.Това е една много по-голяма кражба от КТБ. Държавата да се намеси .
8
ako tova e viarno-- vsi4ki kradlivi sozialisti ca sa rastrel -------sa6to ne cesamosesira prokoraturata
9
Това е в цялата страна. БЯЛАТА МАФИЯ! ТОЧАТ СЕ МИЛИАРДИ, "ХОРАТА МРЪТ КАТ КУЧЕТА"!!! КЪДЕ СА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА? ТОЛКОВА МНОГО БОЛНИЦИ, А НАРОДЪТ 4,5 МИЛИОНА. НЕЩО НЕ Е КАК ТРЯБВА. БОРИСОВ ЗАХВАЩАЙ ГИ!!!
10
НЕ СТЕ ИЗЛЪГАЛИ,НИТО ПРЕУВЕЛИЧИЛИ! ДА ТОВА Е ТАКА!!!НЯМА ЛЪЖА ,НЯМА ИЗМАМА!!!
11
ПИК, провери информацията, защото това не е вярно!!!
12
А кой го измисли това , частни болници да работят със ЗК ??? Законите се правят от най-големите мошеници и грабители !!!!!
13
А лъскавата клиника на Мазнейкови как е?
14
Мафията си има болници .Малкият гном Г.Ганчев е акционер в болницата на Мазнейкови-Св София.Там как се точи касата не е истина.Цацата да праща там прокурорите.
15
Грабят и с г-за си без да им пука ! Колко други се сдобиха с клиники и апаратура от въздуха ?! Ачик далавери , все на БКП котилото !
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
А ти 16-ти си бати тъпото парче!
18
ОО-ОО !! НА ХЕЙТЪРИТЕ НАИСТИНА ТОВА ИМ Е РАБОТАТА !! ДА ЗАВИЖДАТ И ДА МРАЗЯТ !! МАЛИИ-И-И-И !!! КОЛКО ЗЛОБА И ЗАВИСТ ИМА В БЪЛГАРИЯ !!???!!!!
19
Мой хора са, затова Не КОМЕНТИРАМ.........Алооооу, къде са службите, къде е ЦАЦАратурата?!Спите ли бре? Вместо да се надвиквате икращите, че са хора на тоя, или оня, просто ги набутайте по затворите, бе СМЕШНИ ГЪ30ВЕ.
20
https://www.youtube.com/watch?v=FEYeWRToTMM
21
Имал - дал, нямал - взел. И така ще бъде докато няма държава, а на нас данъкоплатците е хубаво една шепа богоизбрани да бъркат по джобовете ни.
22
Това е в цяла България--- Знам отделение ,/няма да кажа къде/, където лежат 2-3 души,а за тях се грижат лекар,7 мед. сестри от които 5 пенсионерки,които само ходят да са наспат,да си хапнат да си гледат сериалите и да си чатат във скайпа плюс ,санитарки3-4 !!АМИ СРАМОТА Е --ТОВА СИ Е ЖИВО ИЗТОЧВАНЕ НА КАСАТА !!
23
Единствено в мутренската кочина,”държавата”финансира частните болници и медицински центрова.Голяма част от тях са собственост на бивши и настоящи членове на здравната комисия в НС. Собственици на приватизирани хотели направиха СПА-центрове и също източват НЗОК.За да има пари за тях,намалиха цената на пътеките в държавните болници.Това е престъпление! Никъде по света го няма!
24
Кво да очакваш от крадливи Импексови комуняги, със купени фалшиви дипломи.
25
След като две червени пръдливи курабии, източиха Техноимпекс и КТБ, що тиая БСПеерасти да не източват здравната каса. Май само аз, ще си остана с един гол уи, в сравнение с моите импексови съпартийци.
26
ето те---------Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
27
Една от собственичките на Асарел медет има 2 къщи на 3 етажа със супер обзавеждане по каталог от Италия на Орловец мост и къща в Монако !!!???? Колите й са Мазерати, Лексус и още луксозни марки. Брат й пък с къща в Женева и Ница.....та как няма да точат от болница, от завода и т.н, просто червени олигарси назначени за милионери !!!
28
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
29
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
30
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
31
това става при управлението на партия Герб за която утре ще гласуваме всички нали така
32
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
33
Някой не е могъл да смята-населението на Панагюрище е 16000 и още няколко села.Защо толкова голяма болница,като е ясно, че местни лекари толкова много не може да има.А и да има те не са големи специалисти!Няма никакво съмнение,че ще фалира!!!!
34
Искат да ви вземат работните места!
35
Готов съм да ги защитавам в съда.
36
а инак Корнела казва...`` не ..неее..ние сме правовата държавааа``...бриииееееххх чи пляяясс и блатото иииХУУУУУ...й ...хяххяхяяхх..
37
kliukarski tendenciozno napisana statia.proverka.neraboteshtite specialisti-van.
38
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на ==>> www.Sexydrom.Com
39
Пих това- имах торбички под очите,лош дъх от устата,пъпки по кожата Ефектът е просто чудесен. Чувствам се млада и здрава. Откакто преминах курса, нито веднъж не съм боледувала. Препоръчвам го на всички http://bit.ly/2BoziwH
40
Тук показват тези болници които крадат, те всички гепят, но не са се отчели на Батко Буби. Да сте видяли или чули да се говори за милионери, шефове на болници, нещо лошо? Нема да видите! Отчитат се от гепеното и си барат кайсиите.
41
Нито едно от тия писаници не е верно. Преди да пишете проверете. И кажете на ония дека са ви дале пари да го пишете че сега ша им са е** майкята. Вашия сайт е осъждан много пъти и ни сте показател за истински новини.
42
отговор на коментар
Аз пък знам как стои въпроса в почти всички отделения.Една сестра на 40 души пациенти.
43
Колко измислени СБР болници точат каста,почивки в Слънчев бряг,в Родопите и др. болници по клинични пътеки ,без лекари,без рехабилитатори.
44
отговор на коментар
пик е на пълно прав това истината черно на бяло, всичко е така както е описано
45
От професионален куриозитет екплантирах черния дроб на покойния Ласкин и го запазих в буркан с формалин. Гледката му е потресаваща. В кабинета ми е, в сейфа. Ако някой има интерес, да се гримира около окото в синьо и да мине на опашката за съдебномедицинска експертиза. Асистентите които правят прегледите, дискретно ще го насочат към мен. Когато проверя кой иска да купи черния дроб на Иван Ласкин, можем да се договорим за цена. Засега агентите на Черепа проявяват сдържаност, а аз не бързам да им показвам фотоматериалите, които удостоверяват автентичността на черния дроб, защото може да бъде уличаващо, макар да не го смятам за нарушение на закона и морала, понеже от това не настъпва щета за никого. Моля за дискретност, тъй като нито Ал. Сърчеджиева, нито който и да е от семейството му ще получат пари от продажбата. Само аз, и колегата, който е издал смъртния акт. Когато почине Йосиф Сърчеджиев, ще се постарая да съхраня мозъка му във формалин за поколенията и ще потърся проверен клиент, който да се постарае да го запази като историческа ценност.
46
Platenata publikacia budi samo otvrashtenie. V UNI Hospital se lekuvat samo realni hora. Ot realni lekari. A ako spisucite s murtvi dushi ili mnimo naznachenilekari sa indikacia za kachestvo, to da se samosezira NZOK i da se prerazgleda nujdata ot minimalen bolnichen prestoj ili minimalen broj personal. Da ne kazvam kak se nadpisvat puteki vuv VSICHKI BOLNICI, ne samo v chastnite.
47
Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9
48
отговор на коментар
Много грешите, олигарси са да, но далеч не червени. А и много от нещата, които са написани не са съвсем верни.
49
Защо, не включите в схемите с парите на болницата и работната сила - персонал на Уни Хоспитал - лекари, сестри, специалисти, санитари, хостеси, които идват всеки ден на работа пътувайки от 100 и повече километра, трудещи се всекидневно по повече часове от регламентираните работни, рискуващи животът и здравето си, работейки със стотици хиляди тежко болни хора ежедневно, грижейки се всеотдайно за пациентите си. Покланям им се и възхищавам! Защо като се изработват (печелят или усвояват) толкова пари не се изплащат пътеки на персонала, и защо те трябва да заплащат наем за това, че работят на скъпоценната апаратура, аааа отскоро си заплащат и пътуването със служебните разтропани автобуси, сякаш “сиромашката” Уни болница няма пари за един служебен транспорт..?!? Може от лакомия и къщи в Монако да, да нямат горките живи да ги ожалиш. Добре, че тези невероятни хора - специалистите обичат работата и професиите си, и своите пациенти. А на ръководството на тази структура искам само да ви пожелая да сте живи и здрави, и никога да не ви се налага да лежите в болницата най-вече да ядете от храната, която се дава на нещастните болни пациенти, която е отвратителна (носил съм в къщи на животните ми, които и те не искат да я погледнат), но да знаете, че ако имам възможност да ви шибам брутално всички без изключение ще го направя макар и с неудоволствие, защото някои от вас за нищо не стават даже и да ги блъскат като мръсни к..ви и педе...ти.
50
Навсякъде в България е така от дълго време и всички го знаят. Ако някой се опита да се опълчи или "разбули тайната" бива унищожаван. Но тъй като за повечето случаи ни сравняват с третия свят, за горепосоченото в статията може да се сравним със САЩ. Единствената разлика е, че в САЩ, който е хванат го очакват тежки съдебни, професионални и финансови последствия докато при нас такива се толерират и издигат до ръководни позиции.
51
отговор на коментар
В тези СБР за които говорите, няма минерална вода, /а минералната вода лекува/ само една физиотерапия, и то на повечето места ти я правят за 7-8 минути, колкото да мине, освен това за съжаление сърдити рехабилитатори, не можеш да се обадиш.
52
НЕ РАЗБРАХ 1- РАЙОННИЯ ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОРАТ И КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ НА ЗДРАВНАТА КАСА КАКЪВ ПРОЦЕНТ ОТЧИСЛЕНИЯ ОТ КРАДЕНОТО СА ПОЛУЧАВАЛИ И СЪЩО,2- ЗАЩО И ТЕ НЕ СА ПРЕДМЕТ НА ПРОВЕРКА, ОЩЕ 3- ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ В ХИЛЯДАРКИ, КОИТО НИЕ ИМ ИЗРАБОТВАМЕ И ПЛАЩАМЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ БЪДАТ ЛИ ВЪРНАТИ ЗАРАДИ НЕ РАБОТЕНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА
53
АЗ самият съм пациент на УНИ НОСПИТАЛ Панагюрище и считам че написаното НЕ Е ВЯРНО ! Въпреки, че живея в София и съм се лекувал в софийски болници, предпочетох да пътувам до Панагюрище и да се лекувам там поради по добрите условия и отношението на лекарите към мен. ПРОСТО НАПИСАНОТО НЕ Е ВЯРНО, ЯВНО НЯКОИ ЗАВИЖДАТ НА ВСЕ ПО ГАЛЯМАТА ПОПУЛЯРНОСТ КОЯТО ПЕЧЕЛИ БОЛНИЦАТА СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ПАЦИЕНТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ СОФИЯ И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ !
54
А къде е контрола от РЗОК? Или трябва да се контролира и контрола?
55
отговор на коментар
Болниците в провинцията ги закриха защото хората нямат сигурност там да живеят Ето направиха разкошна болница пък няма пациенти Ами като се краде с като за последно по вилите ,като не се наказват престъпниците кой да живее в провинцията, че и да се лекува в последствие?
56
Spored otli4no oswedomeni izto4nici na PIK dori Rajna Knqgina se wodela na 6tat w tazi gadna bonica kato akucherka,wupreki che diplomata i e ot Rusia,a Kocho Chestimenski bil shef na morgata
57
отговор на коментар
Те само частните точат,общинските стоят и гледат!Затова са с по няколко милиона задължения,а докторите вземат по няколко хиляди лева заплати и реват,че са им малко!Егати пропадналата държава пардон територия
58
Две са отделенията,които се откриха след ремонта на болницата: химиотерапия и хемодиализа, ,за което 'Браво" и съм чувала ,че идват хора от различни краища на страната.Но дотук ! Мед.персонал се докарва всеки ден от по-големи градове,защо проверката ще покаже, ако има нарушения.Лично аз не бих се лекувала в тази болница!
59
отговор на коментар
Оперираха ме там. Най-добрите в България специалисти по гръдна хирургия работят там - квалифицирани, мислещи, умеещи, грижовни. Просто нямам думи да изкажа възхитата си от тях и да им благодаря. Целият екип на Гръдна хирургия са чудесни - и като специалисти и като хора - състрадателни, мили, отзивчиви. Ако трябва подкрепа за болницата - ще потвърдя гореописаното от мен.
60
отговор на коментар
Имаш възможност! Давай с имена и длъжности, че сега е момента!
61
Една най проста управителка Г-жа Чачова,която няма ни то вьзпитание ,дори елементарна интелигентность.Много елементарна жена. А прокурист - г-н Проданов - под всяка критика.И такиви хора ще управляват с Uni -hospital.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 10903
архив

Надпис в болница: “Ако сте без платени здравни осигуровки – господ здраве да ви дава!”.

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1081
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Висшите магистрати откриха процедурата за избор на нов главен прокурор (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)
x
Как да се отървем от подутия корем
x