Разследват два взрива в израелското посолство в Дания

Европа

Разследват два взрива в израелското посолство в Дания

11183
на 02.10.2024
Разследват два взрива в израелското посолство в Дания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Датската полиция съобщи, че разследва два взрива в района на израелското посолство в Копенхаген, предаде "Ройтерс".

препоръчано

Няма данни за пострадали, посочиха органите на реда. "Никой не е ранен, извършват се първоначални следствени действия на място", се казва в публикация на полицията в Копенхаген в X. "Разследва се евентуална връзка с намиращото се в района израелско посолство", пишат още властите.

Обширна зона е отцепена и има засилено присъствие на органите на реда, съобщават местни медии. Забелязани са представители на следствените органи със защитно облекло да претърсват периметъра за улики, посочва таблоидът "Б.Т."

Засега дипломатическата мисия не е коментирала.

Полицията каза, че по-късно ще даде повече информация за разследването.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК