Разследват секс маниак от Враца за гавра с дете в интернет

Крими

Разследват секс маниак от Враца за гавра с дете в интернет

6160
на 28.05.2020
Разследват секс маниак от Враца за гавра с дете в интернет
Автор:   ПИК

Полицията във Враца разследва случай на психически и сексуален тормоз над малолетно момиче в социална мрежа. Това съобщиха от ОДМВР.

Сигналът за упражняване на психически и сексуален тормоз над малолетно момиче от Враца е постъпил на 18 май в РУ в града.

Заплахите и тормозът се осъществявали чрез Инстаграм, където момичето общувало с непознато лице. След оперативно-следствени действия е установен и задържан 21-годишен младеж от Враца.

Иззети са веществени доказателства във връзка с подадения сигнал. Продължава работата по доказване и документиране на престъпната дейност на лицето.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков
ново
Днес: 164
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това