Разследват смъртта на простреляна с пистолет жена

Темида

Разследват смъртта на простреляна с пистолет жена

22754
на 16.05.2024
Разследват смъртта на простреляна с пистолет жена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена на 42 години от смолянското село Стража е починала, след като е била простреляна с пистолет. Това съобщи окръжният прокурор на Смолян, Недко Симов.

препоръчано

"Води се досъдебно производство от вчера във връзка със сигнал на простреляна жена. Инцидентът е възникнал през миналата нощ. Веднага са започнати процесуално-следствени действия. На място е установено, че има простреляна жена. Тя е била семейна и имаме информация, че е с психично заболяване. Открита е с огнестрелна рана в областта на тялото. Предстои да бъде извършена аутопсия. Очакваме да се установи точната причина за смъртта“, поясни прокурор Симов, цитиран от "Фокус".

Той отбеляза, че се работи по няколко версии. "Досъдебното производство е образувано за умишлено убийство, но на този етап като по-обоснована се формира версията за самонараняване. Все още не можем да твърдим нищо категорично. Предстои да се извършат експертизи, разпитани са и свидетели“, обясни окръжният прокурор на Смолян.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК