Разследват умишлен палеж на камион в Свиленград

Региони

Разследват умишлен палеж на камион в Свиленград

6274
на 08.01.2016
Разследват умишлен палеж на камион в Свиленград
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Криминалисти от Свиленград разследват умишлен палеж на товарен автомобил на 39 годишна жена, съобщиха от полицията. Товарен автмобил „Фолксваген” е пламнал около 22,30 часа на 6-ти.

препоръчано

Колата, собственост на 39-годишна свиленградчанка е била паркирана пред дома й в жк”Простор” в Свиленград. Вследствие от пламъците са изгорели предната лява част на автомобила и предното панорамно стъкло, като са нанесени значителни материални вреди.

Вчера е извършен повторен оглед на „Каравел-а”.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО! Потвърди се новината на ПИК - Росен Желязков е кандидат-премиерът на ГЕРБ, върна изпълнен мандат. Ето какъв състав на Министерския съвет предложи на Радев (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО! Потвърди се новината на ПИК - Росен Желязков е кандидат-премиерът на ГЕРБ, върна изпълнен мандат. Ето какъв състав на Министерския съвет предложи на Радев (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК