Разчистват старите коли в Студентски град

Животът днес

Разчистват старите коли в Студентски град

3720
на 14.01.2021
Разчистват старите коли в Студентски град
Автор:   ПИК

От Район "Студентски" публикуваха предупреждение относно новите правила за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства.

препоръчано

С постановление на МС, обнародвано в Държавен вестник на 08.01.2021 г., стана ясно, че са въведени промени в процедурата по премахване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС). За да се задейства тя, срокът от изтичането на последния технически преглед вече трябва да е 3 месеца, а не 2 години.

"Във връзка с този значително скъсен период, бихме искали да ви помолим да следите кога изтичат техническите ви прегледи и следователно да ги подновявате, за да не се стига до непредвидени ситуации по залепване на предупредителни стикери и впоследствие премахване на автомобила", уточняват от администрацията. 

Не изхвърляйте старите автомобилни гуми където и да е, има глоби!

"Тъй като на този етап горепосочените промени не са отразени и изменени в наредбата на Столична община, все още не можем да започнем да обработваме вече получените сигнали и да залепваме предупредителни стикери на колите. След като това се случи, ще стартираме процедурата по квартали. Ще бъде изработен график, който ще оповестим на сайта studentski.bg и тук, на нашата фейсбук страница. А дотогава ще продължим да въвеждаме всички сигнали в специална база данни, за да можем впоследствие да реагираме бързо и безпроблемно", се казва още в съобщението.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това