ГОРЕЩО
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
800 г броколи, 400 г пилешко филе, 200 г печени чушки, 150 г кашкавал, 100 мл течна сметана, 50 мл зехтин, сол, черен пипер.
Начин на приготвяне:
Броколите се разделят на розички и се измиват, а чушките се нарязват на ивици по дължината им. Пилешкото филе се реже на кубчета и се сварява в подсолена вода. В предварително намазнен със зехтина съд се нареждат броколите, пилето и чушките. Поръсват се със сол и се овкусяват с черен пипер.
Продуктите се заливат със сметаната, разбъркват се и отгоре се настъргва кашкавалът. Ястието се пече 15 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Сладкиш със сини сливи
408503
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147576
на 05.06.2018


