Райна възроди стара народна песен в Ковачевица (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Райна възроди стара народна песен в Ковачевица (ВИДЕО)

36194
на 17.02.2020
Райна възроди стара народна песен в Ковачевица (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Мъка ме налегна" е най-новата фолклорна песен в репертоара на Райна. Певицата я представи с оригинален видеоклип, заснет в атмосферата на село Ковачевица.

препоръчано

"Песента е много прочувствена, носи послание и много исках да я снимам точно в такава обстановка. Когато я чух в изпълнение на баща и син Раданови, я запях и разбрах, че това е моята песен. Поканих ги заедно да я запишем и да й дадем нов живот", сподели Райна.

Носталгия по минали времена, тежката съдба на опустелите български села, емигрантската вълна - всичко това вълнува Райна и затова с "Мъка ме налегна" иска да покаже съпричастността си.

Сезонът, който избра за снимките - мразовит зимен ден, допълва въздействието и предизвиква зрителя да слуша и гледа със сърцето си.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това