Ралица Паскалева със специална мисия в "Игри на волята"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ралица Паскалева със специална мисия в "Игри на волята"

29225
на 14.07.2020
Ралица Паскалева със специална мисия в Игри на волята
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Водещите на "Игри на волята" Димо Алексиев и Ралица Паскалева имат своите специфични задачи. Като спортист и мъж Димо ще коментира битките и ще следи зорко за спазването на правилата на арената, докато Ралица ще анализира взаимоотношенията между състезателите.

препоръчано

В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници в състезанието ще се борят за мястото си на пребиваване - Резиденцията, Стопанството или Дивата река. И докато победителите ще живеят в лукс и ще разполагат с плувен басейн, голям двор с хамак, тенис игрище и баскетболен кош, изгубилите битката на арената ще трябва да търсят прехрана, да изградят подслон и да оцелеят не на безлюден плаж, а на брега на живописната, но сурова Дива река.

"Това е ново и много интересно предизвикателство за нас. Всеки ден сме на различен плаж. Изключително красиво е. Много от тези местности бяха непознати за мен, защото не съм ги посещавала като турист. Участниците са много интересни и следим игрите с голям интерес", разказва Ралица Паскалева.

"Работата на водещ на "Игри на волята" изисква да се влезе в роля. Ние все пак имаме някаква човешка симпатия към тези хора. Имаме желание да им пожелаем успех, да ги успокоим или насърчим. Но нямаме това право. Трябва да сме дистанцирани и да бъдем авторитети за тях. В този ред на мисли влизаме в роля. Особено при номинациите аз влизам в сериозна роля, защото трябва да стигна до информацията кой какво е казал, защо го е казал и какво е имал предвид. Вече се наблюдават сплетни и упреци между тях, които вероятно ще са интересни на зрителите", уточни актрисата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК