Рамадан Аталай пред ПИК TV: Няма фракции в ДПС. Скоро Доган ще коментира (ВИДЕО)

Епицентър

Рамадан Аталай пред ПИК TV: Няма фракции в ДПС. Скоро Доган ще коментира (ВИДЕО)

123705
на 10.07.2024
Рамадан Аталай пред ПИК TV: Няма фракции в ДПС. Скоро Доган ще коментира (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изключеният от парламентарната група на ДПС депутат Рамадан Аталай направи кратък коментар пред ПИК относно раздора в партията.

препоръчано

На въпрос на медията ни дали има две фракции в Движението, той заяви: "Няма фракции. В ДПС има една група, която следи политиката и визията на развитие на Движението за права и свободи, както и демократичните принципи на управление."

Аталай не пожела да отговори дали Делян Пеевски спазва тези демократични принципи на управление: "Аз много пъти го казах. Излишен въпрос".

А на въпрос защо Ахмед Доган продължава да мълчи, изключеният депутат каза: "Ще видим. Ще коментира."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК