Рамзан Кадиров предложи начин за справяне с безредиците в Русия

Европа

Рамзан Кадиров предложи начин за справяне с безредиците в Русия

23669
на 31.10.2023
Рамзан Кадиров предложи начин за справяне с безредиците в Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На фона на антисемитските прояви в съседната република Дагестан, лидерът на Чечения Рамзан Кадиров предложи свой начин за справяне с масовите безредици, който предвижда стрелба по демонстрантите.

препоръчано

Рамзан Кадиров е дал указания на министерството на вътрешните работи и на "Росгвардия" как да действат при евентуални масови безредици в Чечения.

"Ако човек участва в несанкционирани безредици, арестувайте го и го вкарайте в затвора. Или произведете три предупредителни изстрела във въздуха и след това, ако човекът не изпълнява изискванията на закона,стреляйте в челото. Повече няма да излязат. Това е моя заповед", е казал Кадиров, цитиран от РИА "Новости". 

свързани новини

Видеозапис от правителственото заседание бе публикуван в профила на чеченския лидер в социалната мрежа "Телеграм".

Повече от 80 души са задържаните до момента след масовите безредици в неделя в столицата на Дагенстан -Махачкала. Тогава стотици местни жители щурмуваха международното летище с намерението да се саморазправят с пасажерите на полет от Тел Авив. Ранени бяха над 20 души, сред които и полицаи. Вчера президентът на Русия Владимир Путин обвини за безредиците западните специални служби и тяхната агентура в Украйна, напомни БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК