Рами Малек: Новият Бонд ще шокира всички

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Рами Малек: Новият Бонд ще шокира всички

7964
на 05.11.2020
Рами Малек: Новият Бонд ще шокира всички
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Рами Малек, който ще скочи в кожата на злодея Сафин в новата лента за Джеймс Бонд, дава заявка, че „Смъртта може да почака“ ще шокира всички.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Наистина седнахме и се замислихме какво наистина би ни изплашило, какво ще извика истинска паника в сърцата ни. Точно това чувство на страх го отличава от другите. Нека слуховете летят, защото каквото и да очаквате от този филм, ще бъдете шокирани, когато го гледате. Няма да кажа повече“, сподели пред сп. GQ звездата от „Бохемска рапсодия“.

Една от теориите на феновете е, че в Сафин има препратка към д-р Джулиус Но, злодей, озаглавен като Д-р Но в първия филм за Бонд с Шон Конъри, излязъл през 1962 г.

„Това е интересно. Няма да захапвам този слух, но го намирам за интересно. Трябва само да изчакате и ще видите.”, намигна Малек относно спекулацията.

Премиерата на „Смъртта може да почака“ е насрочена за 2 април 2021 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК