Рапърът Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Някой се опитва да потули следите на катастрофата с автобус и тир, в която по чудо останах жив

Акценти

Рапърът Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Някой се опитва да потули следите на катастрофата с автобус и тир, в която по чудо останах жив

100483
на 10.10.2021
Рапърът Иван Динев-Устата пред ПИК TV: Някой се опитва да потули следите на катастрофата с автобус и тир, в която по чудо останах жив
Автор:   ПИК

С благодарност и смирение, че е жив и затвърдил убеждението си, че стават чудеса, популярният рапър и стенд ъп комик Иван Динев-Устата посреща днешния си рожден ден. Преди четири месеца шоуменът се измъкна цял, само със сцепена вежда, приклещен в колата си от автобус и тир.

препоръчано

"На днешния рожден ден си пожелавам да съм здрав, за да посрещна и следващия. През годината всеки е имал тежки моменти, в които или е загубил някой близък, или е бил потърпевш от пандемията по един или друг начин. Но има нещо много важно - ще цитирам Умберто Еко от книгата му "В името на розата": "Смехът ще победи страха". Към това мото се придържам непрекъснато", призна навръх празника си Устата пред ПИК TV.

С невероятното си чувство за хумор, нестихващ ентусиазъм и блестящ подход към публиката, той ще отбележи рождения си ден с последния си Stand Up Comedy Special за годината - "Звездите отзад". На 30 октомври публиката ще чуе истински истории и пикантни тайни за звездите.

А докато се подготвя за шоуто, Иван не крие, че е разорачован от мудните темпове, с които следствените органи нищят инцидента, в които по чудо не загуби живота си. Най-много е възмутен от това, че четири месеца след катастрофата, все още не е направена експертиза на автобуса, който го удря отзад. Инцидент стана на 11 юни в района на Раднево, като в колата заесно с Устата пътуваше и кучето му. 

"Кое е най-абсурдното - автобусът вече е ремонтиран, в движение е и 4 месеца не може да му бъде направена експертиза по снимките от инцидента. Другото - когато лежах на земята, чувах как единият от полицатие казва, че друг водач е заснел катастрофата на видерегистратор. Този материал обаче вече е изчезнал. Това ме кара да си мисля, че случаят ще бъде потулен - дали от фирмата превозвач, дали заради това, че шофьорът е местен и има позиция или приятелства в града... Тези факти за смущаващи", коментира Устата за пръв път след кошмарния за него юнски ден.

Още за войната по пътищата, как катастрофата промени мирогледа му и още подробности за новото му комеди шоу - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това