Рапърът Спенс търси кучето си, дава 1000 лева награда

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Рапърът Спенс търси кучето си, дава 1000 лева награда

8717
на 10.12.2019
Рапърът Спенс търси кучето си, дава 1000 лева награда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рап звездата Спенс търси кучето си, което е безследно изчезнало от 15 дни насам. Красивото животно носи името Амара, а собственикът й дава 1000 лева награда на човекът, който успее да я открие.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Вече има създадена и фейсбук страница "Къде е Амара?" със информация и снимки на кучето. Последното публикувано съобщение гласи: "Днес е ден 15, откакто кучето ни Амара се изгуби в Мърчаево. Може би е прибрана от някого в Мърчаево, Владая или Рударци. Не е ловджийка, не става за разплод (кастрирана е). Не е свикнала да живее навън и студът няма да ѝ понесе, ако някой я направи "дворно куче".

Всичко, което искаме за Коледа е Амара да е при нас, вкъщи. 0898 398 005, НАГРАДА ЗА НАМИРАНЕТО Ѝ 1000 ЛВ."

Около 7-ми декември бе публикувана и информация, че Амара все още скита в района на Драгичево, Рударци, Мърчаево, пътя за Перник. Тогава Спенс помоли всички живеещи и пътуващи в тези райони да се оглеждат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК