Расте броят на жертвите от въздушните удари в Газа

Близък изток

Расте броят на жертвите от въздушните удари в Газа

2360
на 17.05.2021
Расте броят на жертвите от въздушните удари в Газа
Автор:   ПИК

В резултат на израелските удари тази нощ в един от централните квартали на град Газа Сити бяха убити 36 палестинци и около 60 бяха ранени. Това съобщи телевизионният канал Al-Mayadeen.

препоръчано

Според официалните данни сред загиналите има осем непълнолетни и 12 жени. По-рано беше съобщено, че при бомбардировките на централната улица на Газа „Ал-Уахда“, в резултат на които няколко къщи са били напълно или частично унищожени, 15 членове на едно семейство са били убити. Претърсването на развалините продължава и днес. Спасителите не изключват все още да има затрупани хора.

След това нападение радикални групи, действащи в сектора, изстреляха няколко масивни ракетни залпа по Израел. Армията реагира с интензивни въздушни и ракетни атаки в различни части на сектора.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това