Рационализация: Ресторант в Германия подава храната за вкъщи по...

Европа

Рационализация: Ресторант в Германия подава храната за вкъщи по...

14608
на 05.04.2020
Рационализация: Ресторант в Германия подава храната за вкъщи по...
Автор:   ПИК

Ресторантите трябва да бъдат изобретателни през кризата с коронавируса и затова заведение за японски нудъли в Хамбург обслужва клиентите, които идват да си вземат храна за вкъщи, с помощта на ... пързалка, измайсторена от съсед, предаде ДПА, цитирана от „Дарик”.

препоръчано

Разпоредбите срещу разпространението на коронавируса в Германия означават, че ресторантите не могат да сервират ястия на място и могат само да предлагат храна за вкъщи или с доставка до дома. Клиентите обаче застават прекалено близо един до друг в зоната за изчакване, така че съсед на заведението споделил идеята за пързалката.

Пързалката за нудъли е закрепена за оградата на стълбите към тераса пред ресторанта.

„От четвъртък благодарение на пързалката клиентите могат за чакат на тротоара пред ресторанта и когато ястията се подават, прекият контакт е напълно елиминиран”, разяснява собственикът Флориан Ридер.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това