Рачков и Мария Игнатова пак се събраха

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Рачков и Мария Игнатова пак се събраха

93455
на 23.08.2024
Рачков и Мария Игнатова пак се събраха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вторият сезон на забавното музикално предаване "Пееш или лъжеш" започва точно след месец по Нова тв. 

препоръчано

Стартът на атрактивното шоу ще даде Димитър Рачков, който всяка неделя ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори. Чрез харизма и артистичност претендентите трябва да убедят гост-звездата, че притежават музикален талант.

Панел от съветници ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците - знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите.

Зрителите ще видят Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов в различна роля като постоянни панелисти, които ще дават напътствия на гост-звездата. Всяка седмица към тях ще се присъединяват и още двама известни съветници.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК