Реал Мадрид смаза Атлетико в местното дерби

Световен футбол

Реал Мадрид смаза Атлетико в местното дерби

3850
на 06.02.2014
Реал Мадрид смаза Атлетико в местното дерби
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рeал (Мадрид) прекърши съгражданите си от Атлетико с 3:0 в първи полуфинал от турнира за Купата на Краля и гледа уверено към мача за трофея, който ще се състои на 19-и април. Също нататък върви и Барселона, който се измъчи с Реал Сосиедад, но все пак стигна до успеха с 2:0.
Два гола след рикошети бяха в полза на Реал (Мадрид), включително първото попадение в мача, дело на Пепе, но по-късно от някои медии записано като автогол на Федерико Инсуа.
Двата отбора се вкопчиха в здрава битка от самото начало и по нищо не личеше, че момчетата на Диего Симеоне ще си тръгнат с три гола пасив преди реванша. Бразилецът Диего този път започна като титуляр и в голяма част от мача имаше дефанзивни функции, включително и срещу Кристиано Роналдо.
Постепенно домакините започнаха да стават по-агресивни, а белгийският вратар Куртоа някорко пъти показа рефлекс. След нещастния рикошет в 17-ата минута Куртоа се предаде за втори път в 57-ата, след като младокът Хесе Родригес завърши пас на Анхел Ди Мария и затвърди впечатленията си за добър сезон.
Разочарованият Диего Коща пък получи жълт картон и ще пропусне ответната среща, която обаче се очертава като протоколна.
Най-вероятно няма да играе и Давид Вия заради контузия.
И след като Гарет Бейл отпадна от състава за втори пореден мач, а Роналдо не се разписа, водещата личност за Реал беше Ди Мария, който след асистенцията за втория гол, направи и третото попадение, също с щастлив рикошет. Накрая на мача Лука Модрич, който не блестеше никак в срещата, изчисти пред голлинията удар с глава на Диего Годин и предотврати почетно попадение за гостите, които търпят първо поражение във всички турнири от октомври месец насам.
Реал (Мадрид) пък няма допуснат гол в осем поредни мача за Купата.
„Всичко тази вечер беше фантастично за нас, свършихме страхотна работа“, радваше се наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти след успеха.

препоръчано

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК