Реал планира сензационен трансфер на супер звезда от ПСЖ

Световен футбол

Реал планира сензационен трансфер на супер звезда от ПСЖ

8136
на 11.05.2023
Реал планира сензационен трансфер на супер звезда от ПСЖ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Реал Мадрид може да има много голям летен трансферен прозорец, тъй като изглежда, че се преследват високопоставени цели. Сделката за Джуд Белингам е все по-близо до реализиране, но той може да не е единственото голямо трансферно име в селекцията на "кралете".

препоръчано

Според британския таблоид "Телеграф", Реал Мадрид също планира да направи ход за дългосрочната си цел Килиан Мбапе през предстоящия прозорец.

Мбапе отхвърли Реал Мадрид миналия сезон в полза на подписването на нов договор с Пари Сен Жермен, но постоянните провали на френския шампион в Шампионска лига може да доведе до това 24-годишния футболист да се отправи към изходната врата това лято.

ПСЖ иска да задържи Мбапе, за да изгради новия си проект около него, но според съобщенията в Реал Мадрид са уверени, че ще го убедят да направи този ход това лято, тъй като "кралете" се стремят да добавят конкуренция за Карим Бензема в атака.

свързани новини

Очаква се обаче ПСЖ да поиска огромна сума, за да се раздели с Мбапе, тъй като той има още две години от договора си. Може да се наложи Реал Мадрид да "разбие банката" два пъти за едно лято, за да вземе и него, и Белингам, пише "Дспорт".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК