Ревизоро влезе с шпагат на Волен Сидеров! Обвини лидера на "Атака" в шашма за проваления закон "Домусчиев"

Политика

Ревизоро влезе с шпагат на Волен Сидеров! Обвини лидера на "Атака" в шашма за проваления закон "Домусчиев"

165424
на 15.01.2020
Ревизоро влезе с шпагат на Волен Сидеров! Обвини лидера на Атака в шашма за проваления закон Домусчиев
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Новоизбраният екоминистър Емил Димитров-Ревизоро разкри шашма на лидера на "Атака" Волен Сидеров за проваления така наречен закон "Домусчиев". Припомняме, че след скандал стана ясно, че със законопроект се гласи да се спестят крупни суми на Кирил Домусчиев от Български морски флот.

препоръчано

Тогава Ревизоро влезе в скандала с пълна сила, тъй като единствено неговия подпис беше на документа, внесен в деловодсвото на Народното събрание. 

Димитров разказа, че докато е бил в кабинета на Красимир Каракачанов, пристигнал Волен Сидеров с депутата си Александров. Показал законопроекта и заявил, че е одобрен и съгласуван с Цветан Цветанов, по онова време още шеф на парламентарната група на ГЕРБ, както и с Корнелия Нинова.

"Аз бях единственият в София и се подписах най-долу, за да може отгоре да се подпишат останалите политически лидери", разказва Димитров.

Вместо обаче да поднесе за още подписи законопроекта, Волен Сидеров го взел и внесъл единствено с подписа на Димитров.

"Веднага щом разбрах оттеглих законопроект", припомни Ревизоро. 

Припомняме, че през 2018 година, тогава в качеството си на вицепремиер Валери Симеонов алармира, че братя Домусчиеви трябва да платят 58 милиона по концесионния договор, ако тонажът не бъде спазен. Лидерът на НФСБ заяви тогава, че точно в този момент от "Атака" внасят предложение за промени в закона за приватизационния контрол. "И това се внася от депутат на Волен Сидеров. Друг депутат от ВМРО внася текст, с който това да важи за действащите в момента приватизационни сделки. Слава Богу, този човек е достоен и си е изтеглил подписа", заяви тогава Валери Симеонов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК