Вход
София
Времето в София -2 o C

Ревнивец сипе закани в съда: Ще те убия, мършо, ще те заколя! Глобиха го с 1000 лв.

Ревнивец сипе закани в съда: Ще те убия, мършо, ще те заколя! Глобиха го с 1000 лв.

на 12.10.2019
13616
1
Ревнивец сипе закани в съда: Ще те убия, мършо, ще те заколя! Глобиха го с 1000 лв.
Автор: ПИК
12.10.2019
1
13616

Варненец с ограничителна заповед беше осъден да заплати 1000 лв. глоба след няколко закани за убийство към жена, вероятно бивша негова спътница в живота, става ясно от решение на Районния съд в града.

От решението на съда става ясно, че искът на жената е бил за 10 000 лв., но след решението на съда той ще заплати едва 1000 лв. Освен това кандидат-убиецът е бил с присъда от три годишен изпитателен срок заради заканите, а с решение от 12 септември тази година съдът е потвърдил мярката "подписка".

От постановеното решение на съда става ясно, че мъжът в периода от 2 август до 3 декември 2017 г., във Варна, в условията на продължавано престъпление се заканил с убийство на Е.Л.В. и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, а отделните деяния са извършени, както следва:

На 2 август във Варна на улица "Христо Самсаров“ №35 се заканил с убийство с думите "Когато свърши ограничителната ми заповед, ще те заколя“ и с демонстративното си поведение като показвал нож, който бил запасал под блузата.

На 3 декември на същото място отново се заканил с убийство с думите: "Ще те убия, мършо. Нали се сещаш, че ако те видя с някой друг, ще те убия“.

Заради заканите на агресивния мъж е наложено наказание по това време от една година лишаване от свобода, заменено с три години изпитателен срок.

Сподели:
свързани новини
Ревнивец подгони опонента си с брадва в Смолянско, гони да го прегази с джип Ревнивец подгони опонента си с брадва в Смолянско, гони да го прегази с джип
44-годишен мъж от смолянското село Забърдо се издирва за...
на 08.05.2019
Осъдиха див ревнивец от Варна - плашил бившата си с нож Осъдиха див ревнивец от Варна - плашил бившата си с нож
Див ревнивец от Варна беше осъден от местния районeн съд...
на 14.09.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17335
архив

Боксов мач. Единият боксьор здраво млати другия. Вторият, целият в кръв и синини, накрая пада и преди да изпадне в нокаут, прошепва:

- Добре ми разправяше мама да стана шахматист… 

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x