Режат парите на националите

Футбол

Режат парите на националите

3336
на 02.02.2015
Режат парите на националите

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Екстрите в националния тим изчезват една по една. На дневен ред в БФС стои въпросът за отпадането на повиквателните за играчите и щаба. Първоначално играчите взимаха по 1500 евро на мач плюс дневни от по 50 евро, ако двубоят е в чужбина. След дългата серия отсъствия от големи финали парите бяха намалени до 1000 евро, а в последно време сумата стигна до около 600.

Тя пък е напът да изчезне съвсем. Новината ще бъде съобщена на футболистите още с първата повиквателна. Окончателното решение не е взето, но е сигурно, че ще има съпротива от страна на играчите. За двубоя с Румъния на 7 февруари ще бъдат повикани играчи, които рядко попадат в националния тим и затова не се очаква голяма съпротива.

От БФС се надяват, че Ивайло Петев ще успее да убеди играчите да приемат "видящо положение" по казуса. Бием ли или завършим наравно с Италия на 28 март, парите за повиквателна могат и да се върнат./sportal.bg



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК