РЕЗИЛ: Мая Манолова позира с гол кандидат кмет (СНИМКА)

Политика

РЕЗИЛ: Мая Манолова позира с гол кандидат кмет (СНИМКА)

315935
на 20.10.2019
РЕЗИЛ: Мая Манолова позира с гол кандидат кмет (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мая Манолова отново се орезили и накара социалните мрежи да избухнат във възмущение. Тя позира със снимка със скандален кандидат кмет, който се снима гол на плакатите си.

препоръчано

„Истинските кандидати за кмет на София“, похвали се във Фейсбук ексцентричният кандидат Георги Георгиев-Готи, пускайки снимката си с кюстендилката.

Готи доскоро беше неизвестен на широката публика, но се прочу като един от най-провокативните по отношение на агитационните му материали, на които е гол… по тиква, припомня "Трибюн".

Фриволните плакати на кандидат-кмета са обект на шеги в интернет, а сега с тях успя да се орезили и Манолова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов представи новите водачи в София и сподели лична история: Звъня ми кметицата на Младост от затвора в Сливен... Никой друг не й е вдигнал. Знамето на ПП Тагарев го няма в листите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов представи новите водачи в София и сподели лична история: Звъня ми кметицата на "Младост" от затвора в Сливен... Никой друг не й е вдигнал. Знамето на ПП Тагарев го няма в листите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК